Annonce
Ugeavisen Haderslev

MM-Skilte hjælper lokale butikker med at få kunderne til at holde afstand

Mads Møller fra MM-Skilte i Vojens er klar med remindere til butikkernes gulve, så kunderne kan huske på, at de skal holde afstand. Arkivfoto: Jacob Schultz
Store grønne skilte på gulvene skal minde kunderne om, at vi skal huske at holde afstand. MM-Skilte fra Vojens laver dem gratis til lokale butikker.
Annonce

Vojens: Vi får hele tiden at vide, at det er nødvendigt at holde mere afstand, så vi ikke kommer til at smitte hinanden med coronavirus.

Men det kan være svært at huske. Derfor tilbyder MM-Skilte nu, at butikker i Vojens og opland kan kigge forbi og hente skilte til gulvet, der skal minde kunderne om, at de skal holde afstand.

Det er Mads Møller fra MM- Skilte, der kom på ideen, da han forleden var på den lokale tankstation:

- Jeg stod og prøvede at holde en god afstand fra de andre kunder, da en kom og stod for tæt på mig. Han stod en halv meter væk. Og så tænkte jeg, at det kunne være en god måde at gøre det på, hvis vi hjalp med skilte til gulvet. Jeg tror, at folk lige har brug for at blive mindet om, at det er en god idé at holde afstand. Der er mange, der udviser samfundsind - og vi vil også gerne give en hjælpende hånd, hvor vi kan, siger Mads Møller.

MM-Skilte har normalt en del arbejde i sundhedsvæsnet, men de kan i denne tid ikke have medarbejdere ude på sygehusene.

- Men vi vil gerne være med til at hjælpe med det, vi kan. Butikkerne skal bare sende os en mail først, siger han.

MM-Skilte laver i disse dage gratis skilte til butikkernes gulve, så kunderne holder afstand.- Vi skal hjælpe, hvor vi kan, siger Mads Møller. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Ugeavisen Haderslev

Venstre-politiker på gåtur med erhvervsmægler i Nørregade:  - Vi vil jo det samme. Det er måske mere tempoet, vi er uenige om

Annonce