Annonce
Ugeavisen Haderslev

Modige Mia fik  sit diplom

Modtager af årets iværksætterpris Mia Gade Møller tog glad imod det diplom, som Haderslev Erhvervsråd havde fået lavet.  Christian Schulz var den glade budbringer. Foto: Dorthe Rasmussen
Vinderen af årets iværksætterpris 2020, forretningskvinden Mia Gade Møller, fik mandag overrakt et diplom af Haderslev Erhvervsråd.

HADERSLEV: Det var et stolt  iværksætterpar, Mia Gade Møller og Henrik Møller, som blev hædret med Iværksætterprisen 2020 af Haderslevs Erhvervsråd (HER) i marts.

- Vi anede faktisk ikke, at prisen eksisterende, før vi selv vandt den, fortæller Mia med et smil.

Mandag var handelskonsulent Christian Schulz fra HER forbi Mia i dametøjsbutikken Fru Mo:ller i gågaden for at overrække et fint diplom, som hun kan hænge op på på væggen.

AnnonceMed prisen vil vi gerne symbolisere, at man ikke skal være så bange for at sætte nye ting i gang

Christian Schulz, handelskoordinator Haderslev Erhvervsråd- Det gør mig da megastolt, sagde Mia Gade Møller, som sammen med sin mand, Henrik Møller, har åbnet tre forretninger i byen på to år -  først Haderslev Wellnesshus i Nørregade - og i 2020 blev forretningen udvidet med både Frk. Helsekost og Fru Mo:ller.

- Med prisen vil vi gerne symbolisere, at man ikke skal være så bange for at sætte  nye ting i gang. At åbne to butikker under corona, kræver mod, men det viser også, at der er udvikling i byen, konstaterede Christian Schulz.

Opbakning og sparring

Både Mia og Henrik er drevet af et stort lokalt engagement og en fælles lyst til at sætte nye ting i gang.

Men uden opbakning fra byen og HER  var det nok ikke gået så hurtigt.

Det havde længe været et stort ønske fra Haderslev Butikker at få en helsekostbutik i byen, så den henvendte sig til Mia, der var frisk på idéen.

- Havde vi ikke haft den opbakning og sparring med foreningen, så havde vi nok skulle tænke lidt mere over det, siger Mia Gade Møller.

Også dametøjsbutikken Fru Mo:ller er resultatet af, at Mia Gade Møller så et behov for en butik  i byen, der videreførte den stil, som Anette Uhd Simonsen havde i Butik Agnes,  som hun lukkede i efteråret 2020.

Mia Gade Møller afviser ikke, at hun og Henrik kan finde på at åbne flere butikker i byen i fremtiden, hvis den rette mulighed dukker op.

Aktive med hjerte og vilje

Årets iværksætterpris blev stiftet i 2019. Den første modtager af prisen blev Gammelbro Camping, der samme år var blevet kåret som Danmarks bedste campingplads.

I motivationen for , at Mia Gade Møller og Henrik Møller skulle have prisen i 2020,  lød det blandt andet fra erhvervsrådets bestyrelse:

- Der er flere dygtige detailhandlere i Haderslev, som har gået mod strømmen og udvist stort mod og stor kreativitet det forløbne år, og der opleves et stærkt sammenhold blandt butikkerne i hele kommunen. Mia og Henrik Møller tager aktivt del i denne udvikling og har vist både handlekraft og mod med åbningen af de nye butikker – de må med rette fremhæves som aktive med hjerte og vilje!”

Aktive med hjerte og vilje. Mia Gade Møller og hendes mand Henrik brænder for byens liv. Foto: Dorthe Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Benspænd

Annonce