Annonce
Ugeavisen Haderslev

Musikforening lover gnister i Slesvigske Musikhus

Copenhagen Piano Quartet består af Linda Dahl Laursen på klaver, Samira Dayyani på cello, Benedikte Damgaard på violin og Kristina Fialová på bratsch. PR-foto
Annonce

Haderslev: Når Copenhagen Piano Quartet mødes for at spille kvartet, slår det i overført betydning gnister, lover Haderslev Musikforening, som har arrangeret en koncert med de fire musikere i Slesvigske Musikhus søndag 24. november kl. 16.

Kvartetten består af Linda Dahl Laursen på klaver, Samira Dayyani på cello, Benedikte Damgaard på violin og Kristina Fialová på bratsch, og de er så vilde med at spille sammen, at der venter publikum en helt særlig musikalsk oplevelse. Koncerten er for alle interesserede, og der er billetsalg ved indgangen fra en halv time før koncertens start.

For musikerne i kvartetten drejer det sig om at kommunikere store og almene følelser gennem musikken, og det har givet dem internationale priser i Italien og Østrig; herhjemme har de blandt andet modtaget Jacob Gades Pris i 2013.

Koncerten i Haderslev starter med Mahlers eneste kammermusikværk og efterfølgende spilles Ludwig van Beethovens klaverkvartet efterfulgt af Johannes Brahms Klaverkvartet nr. 3.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce