Annonce
Ugeavisen Haderslev

Musikhunger: Boldts Bar genåbner med en fuld koncertkalender

På programmet hos Boldts Bar står blandt andet en koncert med bandet  John Made Jon. Bag navnet gemmer sig guitarist og sangskriver Jon Ringstrøm Andersen. Musikeren bakkes op af sine to bandmedlemmer Flemming Cilius  på  bas og Jeppe Elle Pedersen på guitar. Pressefoto
Boldt Bar har benyttet nedlukningen til at lave forbedringer i baren.

HADERSLEV: I Boldts Bar i Lavgade er de glade for at være åbnet igen.

Der er lysere tider forude, og baren kan  præsentere en fuld koncertkalender frem til sommerferien. Desuden glæder indehaver Claus Boldt sig over de forbedringer af baren, som nedlukningen gav tid til at lave.

- I den periode vi har haft lukket, har vi haft tid til at lave et helt nyt rygelokale i baren, og vi har udvidet scenen, så der er mere plads til de bands, der giver koncert -  men også mere dansegulv, når vi igen må den slags,  fortæller Claus Boldt.

Annonce

Det har også kunnet mærkes, at der er mange musikere, der hungrer efter igen at komme ud og spille musik.


vi har udvidet scenen, så der er mere plads til de bands, der giver koncert

Claus Boldt, Boldts BarBoldts  kan byde på et fuldt koncertprogram helt frem til sommerferien.

Fredag den 14. maj klokken 19 kommer Toke Skjønnemand og spiller koncert i baren. Toke er efterhånden en fast del af programmet og er jævnligt på besøg i baren. Han spiller en god blanding af covernumre, som de fleste kender og kan synge med på.

Den 22. maj er der koncert med country-rockbandet John Made Jon. Bandet spiller deres egen musik, og har deres helt egen unikke sound, der er country – og rock i en skøn sammensætning.

I løbet af de næste måneder byder programmet i Boldts Bar på koncerter med blandt andre Jim Jams, Tumult og Cool Metal Fridges.

 Tiden under nedlukningen er blevet brugt på at lave forbedringer i baren, blandt andet er der kommet en større scene, som også kan bruges til dansegulv på et senere tidspunkt. - Så intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, konstaterer bar-ejer Claus Boldt. Arkivfoto: Dorthe Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Respekt!

Annonce