Annonce
Ugeavisen Haderslev

Naturlig Desinfektion har skiftet navn: Nu hedder de NATDIS

Pernille og Karsten Snitkjær er indehavere af Natdis, der ligger i Halk. Her arbejder de sammen med deres medarbejdere på at desinficere overflader, luft og væsker uden brug af kemi. I stedet bruger de UV-lys.Arkivfoto: Stine Hygum
Efter 11 år har lokal virksomhed ændret navn. Tidligere hed de Naturlig Desinfektion - fremover hedder de NATDIS.

Halk: Halk: Igennem en årrække har Naturlig Desinfektion, der ligger i Halk, heddet Naturlig Desinfektion. Men nu er det slut med det lange - og måske knap så mundrette navn. Fremover hedder virksomheden NATDIS. I en pressemeddelelse oplyser virksomheden, at håbet er, at det vil blive lettere for både danske og udenlandske kunder at skrive og udtale navnet.

NATDIS beskæftiger sig med at fjerne bakterier og vira med UVC-lys i stedet for kemi. Virksomheden leverer eksempelvis løsninger til fødevareproduktion og farmaceutiske virksomheder, men NATDIS har også lavet løsninger til både færger og uddannelsesinstitutioner.

Løsningen med UVC-lyset kan sammenlignes med at bruge sprit. Forskellen er dog, at man med UVC-lyset undgår kontakt og kemi - og derudover, så er lyset ikke afhængige at den rette temperatur eller miljø. Bakterier og vira kan fjernes i en radius af op til otte meter fra UVC-strålerne.

NATDIS i Halk beskæftiger seks faste medarbejdere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce