Annonce
Ugeavisen Haderslev

Nu går Ulla selv en tur i middagspausen

Ulla Arreborg havde i forvejen et kontor hjemme i privaten. Det er nu herfra, hun passer sit arbejde som sekretær. Foto: Jacob Schultz
Ulla Arreborg er sekretær. Hun er en af de tusindvis af danskere, der har hentet udstyr på sit kontor og nu arbejder hjemmefra.
Annonce

Haderslev: Indtil torsdag den 13. marts uge delte Ulla Arreborg kontor med fire andre sekretærer i censorsekretariatet på UC Syd, hvor der bliver sørget for, at der er censorer til eksaminerne på landets professionshøjskoler og en række universitetsuddannelser.

Nu arbejder hun - som tusindvis af andre - hjemme fra privaten. Her har hun installeret sit udstyr fra UC Syd - inklusiv de nødvendige to skærme - så hun kan fortsætte arbejdet, som hun plejer.

Og alligevel er intet som det plejer.

- Det er jo meget specielt, siger Ulla Arreborg.

Selvom hun normalt ikke sidder et sted, hvor mange har deres daglige gang, så er det særligt at være rykket hjem i privaten.

- Vi har normalt meget vidensdeling på kontoret - hvor vi taler om, hvordan vi lige løser noget, siger Ulla Arreborg.

Nu mødes de fem sekretærer online:

- Vi holder møder hver dag på Skype, siger hun og konkluderer, at det ikke er helt det samme som at være samlet på kontoret.

Hun synes selv, at hun er heldigt stillet i forhold til nogle af sine kolleger, der skal jonglere med både arbejde og børn, der er hjemme.

Ulla Arreborg understreger, at det ikke er ferie at være sendt hjem for at arbejde. Opgaverne skal løses - også selvom det skal ske fra hjemmekontoret.

- Min arbejdsplads har været tydelig og har meldt ud, hvad forventningerne til at arbejde hjemme var. Det har været rart, siger hun.

Den daglige sparring med kollegerne og ikke mindst den ti minutters lange fælles gåtur i frokostpausen, savner Ulla Arreborg fra sin hjemmearbejdsplads. Hun holder fast i gåturen - selvom hun må gå alene.Foto: Jacob Schultz
Annonce

Mangler det sociale

Kollegerne mangler Ulla Arreborg efter at arbejdspladsen er rykket hjem i privaten:

- Vi plejer, at bruge ti minutter af vores frokostpause på at gå en tur sammen, siger hun og fortsætter:

- Det er der, vi lige får vendt de private ting.

Den daglige gåtur i pausen har hun dog holdt fast i:

- Nu går jeg turen selv - man har brug for at bevæge sig lidt. Og møder jeg nogen, så går jeg en stor bue udenom dem - og det samme gør de, lyder det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce