Annonce
Ugeavisen Haderslev

Nu gælder det Sydbank Pokalen

SønderjyskE og Emil Frederiksen får mulighed for hurtigt at revanchere mandagens nederlag i Aalborg, når de spiller to kampe i denne uge. Pressefoto
SønderjyskE skal torsdag forsøge at sikre sig et godt udgangspunkt i den første af to semifinaler i Sydbank Pokalen. Søndag venter en spændende kamp mod AC Horsens på Sydbank Park i 3F Superligaen.

Efter et par uger uden fodbold for SønderjyskE er der fuld knald på kampprogrammet i øjeblikket.

I mandags – anden påskedag – tog SønderjyskE hul på kvalifikationsspillet i 3F Superligaen, hvor det desværre blev til et 2-3-nederlag ude mod AaB.

Kampen var den første af syv kampe på blot 20 dage for SønderjyskE, så det er virkelig blevet fodboldens højtid her i april, hvor kampene ligger som perler på en snor, og hvor der ikke bliver ret meget tid til træning på banen, men hvor restitution, forberedelse og kamp-kamp-kamp bliver hovedtemaerne.

SønderjyskE får således heller ikke tid til at ærgre sig over, at klubben ikke fik den ønskede start på kvalifikationsspillet, men til gengæld er der mulighed for hurtig revanche.

Torsdag eftermiddag gælder det den første af to semifinaler i Sydbank Pokalen, hvor SønderjyskE starter på udebane mod FC Midtjylland i Herning, mens der er returopgør på Sydbank Park i Haderslev ugen efter.

Her skal SønderjyskE forsøge at spille sig i pokalfinalen for anden gang i klubbens historie – og for andet år i træk, efter holdet som bekendt gik helt til tops og tog en historisk triumf den 1. juli 2020.

Annonce

En travl uge

Cheftræner Glen Riddersholm ser frem til en travl og spændende uge, hvor holdet skal forsøge at komme tilbage på vindersporet efter en svær periode.

- Vi er startet med at tabe kvalifikationsspillet i Aalborg. Det skal vi hurtigst muligt forsøge at ændre på søndag hjemme mod AC Horsens i 3F Superligaen, og så har vi en pokalsemifinale over to kampe, hvor vi starter ude mod FC Midtjylland, som vi grundlæggende har haft et godt tag på i denne sæson (sejre på 2-0 og 2-1, red.). Men det, det handler om lige nu, er, at vi får præsenteret os selv på en god måde, og det har vi heldigvis foreløbig haft en god tradition for at gøre i Sydbank Pokalen, hvor vi næsten er ubesejrede i to år, siger Glen Riddersholm.

SønderjyskE’s kamp i Sydbank Pokalen bliver igen vist på landsdækkende tv. Det er fjerde gang i træk, at DR1 viser SønderjyskE i denne sæson af Sydbank Pokalen.

Søndagens kamp mod AC Horsens bliver vist på TV3 Sport.

Torsdagens kamp i Sydbank Pokalen spilles klokken 16.30, mens søndagens kamp i 3F Superligaen spilles klokken 14.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce