Annonce
Ugeavisen Haderslev

Nu kan man igen spise på Café Parasollen

Lene Margård Pedersen er leder af Café Parasollen i Lavgade. Igennen de seneste to måneder har cafeen kun været åben for afhetning af mad. Nu er det igen muligt at holde sig i cafeen - på hverdage mellem 10 og 14. Arkivfoto: Orla Lund
Annonce

Haderslev: I de seneste mange uger har det på grund af corona ikke været muligt at spise på Café Parasollen i Lavgade. Man har kunnet hente mad, men der har ikke været mulighed for, at man kunne sidde og nyde den i cafeen.

Det er der nu lavet om på - og nu er det igen muligt at opholde sig i cafeen, der er en del af KFUM's sociale arbejde.

- Mange gange lød det: ”Hvor er det dejligt at være her igen – hvor er det dejligt at spise sammen med andre mennesker igen”, skriver Parasollen i en pressemeddelelse.

Første åbningsdag var mandag den 18. maj - og det blev fejret med gratis kaffe, rundstykker og lagkage.

Nu er Parasollens åbningstider fra 10-14 på hverdage. Som alle andre steder skal der også bruges håndsprit og holdes afstand, ligesom der er en begrænsning på, hvor mange der må være i cafeen ad gangen.

Leder af Café Parasollen, Lene Margård Pedersen håber, at det i løbet af juni måned bliver muligt at komme tilbage til de almindelige åbningstider.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Ugeavisen Haderslev

Venstre-politiker på gåtur med erhvervsmægler i Nørregade:  - Vi vil jo det samme. Det er måske mere tempoet, vi er uenige om

Annonce