Annonce
Ugeavisen Haderslev

Nu skal 2020 lukkes ordentligt ned

Anders K. Jacobsens straffesparksscoring i Brøndby rakte ikke til point. Nu skal SønderjyskE slutte året godt af hjemme på Sydbank Park. Foto: Svend Anker Iversen
SønderjyskE skal have lukket et fremragende 2020 godt ned, og det skal helst ske med en sejr over Randers FC hjemme på Sydbank Park.
Annonce

Sydbank Park har været et fort for SønderjyskE i 2020.

Hele kalenderåret har budt på 12 hjemmekampe i 3F Superligaen, og resultatet har været syv sejre, fire uafgjorte og blot et enkelt nederlag.

De flotte resultater betyder, at SønderjyskE hjemme på Sydbank Park har hentet 2,08 point i gennemsnit i 2020, og det er et rekordhøjt gennemsnit for klubben.

Det er kun FC København, der har formået at besejre SønderjyskE i Haderslev i året, der snart er gået, men sønderjyderne rejste sig hurtigt, da det i den seneste hjemmekamp blev til en 2-1-sejr over FC Nordsjælland.

Undervejs i 2020 satte SønderjyskE klubrekord på hjemmebane, da det blev til 13 hjemmekampe uden nederlag – 12 i 3F Superligaen og en i Sydbank Pokalen.

SønderjyskE har også sat en anden klubrekord. Holdet har nu scoret i 16 kampe i træk i 3F Superligaen, og det er en udbygning af den tidligere rekord fra 2005/2006, der lød på mål i 14 kampe i træk. SønderjyskE er i øvrigt det eneste hold i 3F Superligaen, der har scoret i hver eneste kamp i denne sæson.

I den seneste kamp på udebane mod Brøndby IF rakte et mål dog desværre ikke til point. Anders K. Jacobsen scorede undervejs til 1-1 på et straffespark, der blev begået mod Marc Dal Hende, men Brøndby scorede sent og tog alle tre point i topkampen.

Cheftræner Glen Riddersholm var afklaret efter nederlaget i Brøndby, hvor han så sine spillere kæmpe alt det, de har lært, og han håber, at holdet igen kan slå hurtigt tilbage med en sejr.

- Det vil betyde meget for os selv og de interne signaler, vi sender til hinanden i omklædningsrummet, at vi kan rejse os. Det gjorde vi sidst, da vi vandt over FC Nordsjælland, og der får vi igen en god mulighed for at slå tilbage, siger Glen Riddersholm.

Også Marc Dal Hende forventer, at SønderjyskE hurtigt kommer tilbage på sporet.

- Uanset, hvordan det går i den sidste kamp, kan vi vist godt blive enige om, at det er et godkendt efteråret, men vi skal blive ved med at være sultne. Det er det, der er vigtigt, når vi skal tage det næste skridt som klub, siger Marc Dal Hende.

Årets sidste kamp for SønderjyskE spilles søndag klokken 14.00 mod Randers FC på Sydbank Park.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce