Annonce
Ugeavisen Haderslev

Nu sker det: EL-Salg åbner butik i SuperBrugsen Haderslev

Fra højre Thomas Peter Weiskvist er rykket ind med El-Salg på Jomfrustien. Han har ansat fra venstre Kim Hansen og Desha Punchat til at stå for den nye butik, der sælger alt indenfor elektronik.  Foto: Dorthe Rasmussen
Haderslev får igen en butik med forbrugerelektronik, når EL-Salg-kæden på søndag åbner en såkaldt shop-in-shop i den nyrenoverede SuperBrugsen. Lokal mand kommer til at stå i spidsen for butikken.
Annonce

HADERSLEV: Nye tider, kræver nye løsninger.

Konkurrencen på forbrugerelektronik er benhård, og derfor er detailhandlen nødt til at tænke i nye løsninger, hvis handelslivet i de mindre byer skal bevares.

Det er baggrunden for, at EL-Salg-kæden sidste år lancerede et samarbejde med Coop om at etablere små shop-in-shops i en række udvalgte SuperBrugsen-butikker.

Siden er der etableret to butikker i Sønderjylland, og nu åbner den tredje i den nyrenoverede SuperBrugsen på Jomfrustien i Haderslev.


Vi har naturligvis ikke alle varer på hylderne, men kunderne kan tilgå hele EL-Salg-kædens sortiment på 12.000 varenumre via skærme i butikken

Thomas Peter Weiskvist, indehaver El-Salg Haderslev og Aabenraa


- Shop-in-shop-modellen er uhyre konkurrencedygtig. På bare 120 kvadratmeter skaber vi en butik, hvor kunderne kan få præcis den samme rådgivning og service, som de kender fra vores større butikker, siger Thomas Peter Weiskvist, som ejer EL-Salg-butikken i Aabenraa og nu åbner den nye shop-in-shop i Haderslev:

- Vi har naturligvis ikke alle varer på hylderne, men kunderne kan tilgå hele EL-Salg-kædens sortiment på 12.000 varenumre via skærme i butikken, og de varer, vi ikke har på hylderne, bestiller vi hjem til levering i butikken eller hjem til kunden selv – eksempelvis med montering, fortsætter han.

Annonce

Fordele ved nyt koncept

I Danmark er shop-in-shop-konceptet mest kendt fra apoteker og posthuse, der i stigende grad finder sammen med supermarkeder for at holde huslejen nede og hjælpe hinanden med at øge kundetilstrømningen.

Thomas Peter Weiskvist forventer dog, at konceptet kan give EL-Salg-kæden de samme fordele.

- Vi kommer til at ligge lige i indgangen i SuperBrugsen, så vi får ikke bedre mulighed for at møde kunderne der, hvor de er. Selvom nethandlen naturligvis fylder meget i dag, er der stadig mange kunder som ønsker den personlige service og den sikkerhed, der ligger i at handle hos en lokal fagmand, siger han.

El-Salg er en del af Euronics, der er Europas næststørste indkøbsfællesskab, hvilket sikrer konkurrencedygtige priser.

- Samtidig har vi vores faciliteter i Aabenraa i baghånden, så vi har mulighed for at reparere stort set alt, vi sælger, hvis uheldet skulle være ude, siger Thomas Peter Weiskvist.

Annonce

Lokal mand i spidsen

Det er den 47-årige haderslever, Kim Hansen, der bliver daglig leder af den nye EL-Salg-butik. De seneste 18 år har han arbejdet med salg i Telenor, og han glæder sig til at byde kunderne indenfor i den nye El-Salg på Jomfrustien.

- Jeg har boet i Haderslev hele mit liv, så jeg glæder mig over, at jeg på denne måde kan være med til at styrke det lokale handelsliv. Jeg tror rigtig meget på denne måde at drive butik på. Det er en mulighed for at fastholde handlen lokalt, og så får jeg personligt mulighed for at arbejde med nogle produkter, som jeg brænder for, og som jeg har stor viden om, siger Kim Hansen.

EL-Salg åbner sin shop-in-shop i SuperBrugsen i Haderslev  på søndag den 1. november klokken 10 med en corona-venlig åbningsreception, der kommer til at vare de første to uger.

Fra venstre Kim Hansen bliver daglig leder af den nye El-Salg. Han er i forvejen et kendt ansigt fra byens butiksliv, da han i mange år arbejdede hos Telenor. Kim får hjælp i butikken af Desha Punchat, som har 25 års erfaring fra hvidevarebranchen. Desha har blandt andet været salgschef hos Power og haft sin egen butik i Sønderborg. Foto: Dorthe Rasmussen
Mange lokale kender Kim Hansen fra den nu lukkede Telenor-butik i Haderslev. Foto: Dorthe Rasmussen

Om EL-Salg-kæden & Euronics

EL-Salg-kæden er med sine godt 160 butikker fordelt over hele landet Danmarks største frivillige kæde inden for hårde hvidevarer, forbrugerelektronik, små el-apparater og belysning.

El-Salg-kæden er en del af Euronics-kædens internationale indkøbssamarbejde, hvilket betyder, at de lokale El-Salg-butikker handler ind sammen med godt 11.000 andre butikker i Euronics-kæden.

Det gør Euronics-kædens indkøbssamarbejde til et af de største i Europa og sikrer EL-Salg-kædens kunder konkurrencedygtige priser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce