Annonce
Ugeavisen Haderslev

Ny ejer: Hair by Staub bliver til House of Fashion

Maria Quist (til venstre) overtager By Staub i Lavgade 2 efter Pernille Staub i den gule kjole. Samtidig skifter salonen navn til House of Fashion. Louise Nissen og Sabrina Gadegaard fortsætter i salonen. Foto: Stine Hygum
Pernille Staub har solgt sin salon i Lavgade 2 til Maria Quist. Salonen skifter navn til House of Fashion.
Annonce

HADERSLEV: I fire år har Pernille Staub drevet Hair by Staub i Lavgade, men fra den 29. juni er det slut. Ikke med salonen, men med at det er Pernille Staub, der ejer den.

Maria Quist, der har House of Fashion i Aabenraa, overtager salonen - der samtidig skifter navn til House of Fashion.

Annonce

De ansatte bliver

Mens både ejeren og navnet bliver skiftet ud, så kommer kunderne stadig til at blive mødt af Sabrina Gadegaard og Louise Nissen, når de skal have styr på lokkerne.

- Det er dem, der kommer til at drive salonen i det daglige. Hvis de ikke havde været her, så havde jeg ikke gjort det, siger Maria Quist, der fortsat vil have sin dagligdag i House of Fashion i Aabenraa, som hun har drevet i 17 år.

- Morten, som jeg har ansat i Aabenraa, kommer til at være her en dag i ugen, siger Maria Quist, der hørte om, at Pernille Staub ville afhænde salonen igennem sin svigerinde, Sabrina Gadegaard.

Om House of Fashion på sigt kommer til at have mere end en afdeling i Aabenraa og den nyeste i Haderslev, det er endnu uvist.

- Nu skal jeg lige have styr på den her overtagelse, siger Maria Quist med et smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Skrydstrup: Ildsjæle klarer julepynten

Annonce