Annonce
Ugeavisen Haderslev

Ny formand for Haderslev Husmoderforening

Bettina Obling er formand for Haderslev Husmoderforening, der i dag tæller 81 medlemmer. Alene i det seneste år er der kommet 17 nye medlemmer til. Foto: Stine Hygum
Bettina Obling er ny formand for Haderslev Husmoderforening. Hun er til daglig sygeplejerske - og et af foreningens yngste medlemmer.
Annonce

Haderslev: Den 52-årige Bettina Obling er ny formand for Haderslev Husmoderforening.

Bettina Obling nyder at være en del af det fællesskab og være en del af de oplevelser, som følger med at være medlem af klubben og også en del af bestyrelsen.

- Det er hyggeligt at være en del af foreningen, og så er det rart at være sammen med andre mennesker på tværs af baggrund, siger hun og fortsætter:

- Jeg har tidligere været medlem af Pigeklubben i Vojens, men da jeg kører langt, når jeg skal på arbejde, så synes jeg, at det er rart, at være en del af noget her i byen.

Med undtagelse af en årlig bustur, så holder Haderslev Husmoderforening sine aktiviteter lokalt. Det kan være alt fra foredrag til virksomhedsbesøg.

- Vi har mange gode arrangementer og events - og vi har ofte mulighed for at tage en ledsager med, siger Bettina Obling.

Annonce

Events

Det er ikke kun deltagelsen i de forskellige arrangementer, der har gjort det attraktivt at være med i bestyrelsen.

- Det er sjovt at være med til at lave de her events, siger hun.

I foreningen mødes medlemmerne cirka en gang i måneden.

- Og så mødes vi i bestyrelsen lidt oftere, når vi har noget, vi skal planlægge, siger Bettina Obling.

Hvis det står til den nye formand - så er det ikke sikkert, at foreningen skal blive ved med at hedde Haderslev Husmoderforening for evigt.

- Det lyder lidt gammeldags. Det kan da godt være, at vi skal kigge på det. Navnet kan måske skræmme nogen væk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce