Annonce
Ugeavisen Haderslev

Ny klinik i Vojens: Vivi har fået foden under eget bord

Vivi Clausen har åbnet sin egen klinik, Clinique Petite, i Vojens. Foto: Thomas Holl
Vivi Clausen har åbnet Clinique Petite på Vestergade, hvor hun blandt andet tilbyder neglebehandling og permanent make-up.

Vojens: Vivi Clausen, 42, har netop slået dørene op til negleklinikken Clinique Petite i Vojens.

Hun har i flere år arbejdet i skønhedsbranchen og er nu klar til at betjene kunder i sin egen klinik, der ligger i gården på adressen Vestergade 19.

Vivi Clausen har taget CND-uddannelsen som professionel negletekniker. CND™ er verdens største udbyder af produkter og uddannelse til den professionelle neglebranche.

- Når det gælder neglebehandling, tilbyder jeg både gelénegle, der kan bruges til forlængelse eller til at forstærke ens naturlige negle, og shellac, som er en forstærket lak. Den holder op til 14 dage og er meget slidstærk. Dertil kommer permanent make-up, som jeg også har en uddannelse i, og jeg tilbyder desuden manicure, pedicure og voksbehandling, fortæller Vivi Clausen.

For både mænd og kvinder

Vivi Clausen arbejdede indtil for nogle år siden på det nu lukkede LM Glasfiber i Hammelev og har de seneste år arbejdet inden for skønhedsbranchen.

- Jeg gik sygemeldt i en periode, men fik et tilbud om en praktikplads ved min søster, som også er negletekniker. Det var et stort tilbud, og nu føler jeg mig klar til at etablere min egen klinik, siger Vivi.

Clinique Petite henvender sig ikke mindst til kvinder, men mænd er også velkomne.

- Hvis man for eksempel bider negle og har svært ved at holde op med det, kan jeg hjælpe. Jeg kan lægge et tyndt lag gelé på, som gør, at man simpelthen har svært ved at bide negle. Man kan også have flækkede, tynde eller trælse negle, og det kan jeg også behandle, siger Vivi Clausen.

Hun håber at se en bred kreds af såvel gamle som nye kunder i sin salon.

- Jeg går meget op i at give en rigtig god service, og så har jeg fornuftige priser på neglebehandling og på permanent make-up, så alle kan være med, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce