Annonce
Ugeavisen Haderslev

Ny musikforestilling om Arbejdersangbogen

Møllen præsenterer sit sæsonprogram den 11. maj, men der er tyvstartet med billetsalget til forestillingen "Arbejder".  Foto: Teatret Møllen

HADERSLEV:  Selvom der i disse dage bliver arbejdet hårdt på at nå i mål med Teatret Møllens nuværende forestilling “Romeo + Julie”, løfter teatret nu lidt af sløret for den næste forestilling, som der bliver taget hul på efter sommerferien.

Her tager teatret fat på den sangbog, som landet over bliver sunget den 1. maj i forbindelse med Arbejdernes Internationale Kampdag: Arbejdersangbogen.

Titlen på forestillingen er da også ”Arbejder”, og det bliver et musikalsk stykke, der fokuserer på de historier og værdier, sangbogen gemmer på, lyder det en pressemeddelelse.

Teaterchef Nikolaj Mineka vil instruere forestillingen, og i alt medvirker syv skuespillere og musikere, heriblandt Teatret Møllens Connie Tronbjerg og Klaus Andersen.

Sammen skal de være med til at bringe nogle af historierne i Arbejdersangbogen til live, og – forhåbentligt – give publikum lysten til at synge med på nogle af de sange, der dukker op undervejs.

”Arbejder” produceres i samarbejde med Team Teatret, egnsteatret i Herning Kommune og spiller i Haderslev i perioden 14. til 22. oktober.

Det er først den 11. maj, at der er sæsonafsløring på Teatret Møllen. Her offentliggør teatret programmet for næste sæson, og efterfølgende bliver der åbnet for billetsalget på teatrets hjemmeside. Men allerede  lørdag den 1. maj -  i forbindelse med Arbejdernes Internationale Kampdag-  valgte Teatret  dog at sætte billetterne til ”Arbejder” i salg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce