Annonce
Ugeavisen Haderslev

Nybolig Haderslev i julehumør: Gavekort til byens butikker skal booste hussalget

Fra venstre ejendomsmægler Torben Strøm, indehaver af Nybolig Haderslev med sit team; Christian, Line, Sabina og Birgitte, der er i gavehumør og uddeler gavekort til de første 50, der inden nytårsklokkerne ringer, sætter deres huse til salg. Foto: Dorthe Rasmussen
Annonce

HADERSLEV: - Vi tror, at der kommer et stort boom af ejendomme til salg indenfor de kommende måneder, siger ejendomsmægler Torben Strøm fra Nybolig Haderslev.

For at hjælpe de husejere, der  i øjeblikket går og overvejer at sælge deres bolig lidt på vej, har ejendomsmægleren købt for 25.000 kroner gavekort til byens butikker.

Gavekortene er øremærket de første 50 husejerne, der beslutter sig til at sætte deres ejendom til salg inden udgangen af året.

- Vi er foreløbig oppe på 18, og vi skal nok nå at komme af med alle gavekortene inden fristen, siger Torben Strøm.

Gavekortene på hver 500 kroner kan bruges i alle butikker i Haderslev, Vojens og Gram, der er med i Haderslev Butikkers gavekort-ordning.

Om det virker at lokke med  et gavekort?

Ja, det vil tiden vise, men det er i hvert fald med til at sætte fokus på, at Nybolig Haderslev på linje med mange  andre ejendomsmæglere står i den situation, at der er for lidt at vælge imellem på hylderne.

- Vi mangler simpelthen huse til salg i Haderslev, siger Torben Strøm.

Flere søger ind Haderslev fra omegnsbyerne.

Der bygges samtidig en masse nye lejligheder rundt omkring blandt andet Engel Parken på Simmerstedvej,  så der vil indenfor den kommende tid være flere seniorer, der sætter deres huse til salg, for at flytte til noget mindre og nemt tæt på by og indkøb, mener Torben Strøm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce