Annonce
Ugeavisen Haderslev

Nye bryn: Hos Ketija kan kræftpatienter betale med et smil

Ketija Vingre er indehaver af Royal Beauty By K. Her laver hun semi-permanente øjenbryn. På sigt vil hun også tatovere eyeliner og læber.Foto: Stine Hygum
Ketija Vingre, indehaver af Royal Beauty by K, er med i en kampagne, hvor kræft- og alopeciapatienter kan få tatoveret øjenbryn uden beregning. Kampagnen hedder "Pay With Smile".
Annonce

HADERSLEV: 33-årige Ketija Vingre er indehaver af Royal Beauty By K i Storegade. Hun tatoverer øjenbryn i sin klinik med en semi-permanet farve, der holder mellem et og tre år.

Kunderne er mange - det kan være, at ens øjenbryn ikke er helt så kraftige, som man kunne ønske sig - og at man derfor gerne vil have gjort dem tydeligere.

- Jeg har mange småbørnsmødre, der kommer og får tegnet deres øjenbryn op, så de slipper for at stå og gøre det hver eneste morgen, siger Ketija.

I hendes klinik møder hun også nogle af dem, som overplukkede deres bryn i 90'erne.

Ketija Vingre

33-årige Ketija stammer fra Letland, men har boet i Danmark i de seneste 11 år.

Mor til to børn.

Indehaver af Royal Beauty By K.

Man kan se mere om Royal Beauty By K på Facebook eller på Instagram, hvor man skal søge efter phibrows_ketija.

Annonce

Pay With Smile

Ketija er uddannet fra Phi Academy, der har startet en verdensomspændende kampagne, som hedder "Pay With Smile".

Kampagnen går i al sin enkelhed ud på, at kræftpatienter og alopeciapatienter uden beregning kan få tatoveret deres øjenbryn og dermed kommer tættere på det udseende de havde, inden de blev ramt af sygdom.

Ketija har valgt at være med i den kampagne.

- Jeg har det sådan, at hvis man har mulighed for at hjælpe, så skal man gøre det, siger hun og fortæller, at hun allerede har fået de første henvendelser fra folk, der gerne vil have lavet bryn som et led i Pay With Smile-kampagnen.

- Selvfølgelig skal jeg også have tid til mine kunder, men jeg vil gerne hjælpe i det omfang, det er muligt, siger Ketija , der ved at pæne bryn kan være med til at øge livskvaliteten hos patienterne.

For Ketija er det bedste ved at tatovere øjenbryn på kunderne det øjeblik, hvor hun er færdig med at lave dem:

- Når kunden får spejlet i hånden og kigger. De bliver så glade - nogle græder af glæde.

Her kan man se et eksempel på, hvordan det ser ud, når Ketija Vingre har tatoveret øjenbryn. Inden Ketija går i gang med at tatovere, så måler hun kundens ansigt op seks forskellige steder for at sikre, at de nye bryn kommer til at sidde det rigtige sted. Har man asymmetri i ansigtet, så kan Ketija også visuelt rette det op, når hun tegner nye bryn. Foto: Ketija Vingre
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce