Annonce
Ugeavisen Haderslev

Nye infopoints klar til hjælpe turisterne

Der er blandt andet kommet et nyt info-point i Meny. Pressefoto
VisitHaderslev er i samarbejde med Destination Sønderjylland klar med fire nye infopoints, som turisterne kan besøge i den kommende sæson.

HADERSLEV: Der er nu i alt 14 steder i Haderslev Kommune, hvor gæsterne kan få ferietips, og seks af dem er med personlig betjening.

Såvel lokaler som turister kan benytte VisitHaderslevs infopoints, hvor de kan finde brochurer fra nærområdet, bykort over Haderslev, en notesblok og en interaktiv skærm hvor de kan få inspiration til oplevelser, aktiviteter, overnatnings- og spisesteder med mere.


Annonce


Vores besøg hver 14. dag gør at vi har en finger på pulsen

Lis Christensen, VisitHaderslevVisitHaderslev besøger hver 14. dag frem til efterårsferien (uge 42) alle infopoints  for at sikre sig det er præsentabelt, hilse på aktørerne og turister.

- Vores besøg hver 14. dag gør at vi har en finger på pulsen, sikre at det virker, ser pænt ud og at vi kan hjælpe de bemandede infopoints med spørgsmål fra gæsterne. Vi håber, at de lokale vil tage dem til sig og henvise gæsterne til vores infopoints, siger Lis Christensen, turismekoordinator, Haderslev Erhvervsråd, i en pressemeddelelse.

De mange nye info-points har erstattet kommunens turistbureau, der senest havde til huse på Kulturhus Bispen. Nu er turisme- servicen i stedet spredt over hele kommunen, både i form af selvbetjenings- stande og steder, hvor man kan få personlig betjening.


Infopoints har erstattet turistbureauet

Ved seks ud af de 14 infopoints i Haderslev Kommune er der mulighed for personlig betjening og vejledning.

Danhostel, Gammelbro Camping, Sandersvig Camping, Deutsche Bücherei Haderslev, Sønderballe Strand Camping og Pinnebergheim har alle sagt ja til at hjælpe gæsterne, og guide dem til en god ferie i Haderslev.

Der er ubemandede info-points ved Tørning Mølle,  Aarøsund Havn ved færgen, Kulturhuset Bispen, Vojens Hallerne, Gram Bibliotek, Gram Slot, Årø Vingård og Meny Haderslev.

Du kan se alle infopoints på www.visithaderslev.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Benspænd

Annonce