Annonce
Ugeavisen Haderslev

Fire teenagere i Haderslev trodser corona og får sort bælte

Fra venstre: Thor Uerkvitz, Lasse Clausen, Malthe Schrøder, Sissel Pryds Klaustrup fik alle det sorte bælte, og Jonas de Thurah fik ét lidt mere sort. Pressefoto
Annonce

HADERSLEV: Taekwondo Team Haderslev fik fire nye sortbælter i september – og én lidt mere sort.

Thor Uerkvitz, Lasse Clausen, Malthe Schrøder og Sissel Pryds Klaustrup lod ikke en corona pandemi stå i vejen for deres mål om at opnå det sorte bælte i taekwondo og kunne i september høste fortjenesten af deres indsats ved den halvårlige nationale DAN graduering.

Det er kulminationen af mange års træning at binde det efterstræbte sorte bælte om livet på den hvide dragt, og gå fra at være ”KUP-bærer” til ”DAN-bærer”, og klubben er da også enormt stolt af sine mange dygtige elever.

- En sortbælte er bare en hvidbælte, der ikke gav op,lyder de rosende ord fra  træner Johny Gramberg, som tilføjer:

- Men det kræver disciplin og viljestyrke at opnå et mål – og det har de fire teenagere udvist til fulde.

Klubbens anden træner, Jonas de Thurah, gjorde sit i forvejen sorte bælte en tak mere sort ved samtidig at bestå gradueringen til 3. DAN og kunne fejre sin personlige sejr med den traditionelle omgang champagne og barberskum sammen med sine elever.

Taekwondo Team Haderslev har elever lige fra fem til 60-års alderen og det er aldrig for tidligt eller for sent at starte rejsen mod det sorte bælte. Lige nu tilbyder klubben en måneds gratis prøvetræning for alle over syv år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Døde poeters klub

Annonce