Annonce
Ugeavisen Haderslev

Nyt ansigt hos Nybolig: Vild med både huse og Haderslev

Indehaver af Nybolig i Haderslev, Torben Strøm, har ansat ejendomsmægler Line Ravn som led i et generationsskifte på kontoret. Foto: Stine Hygum
37-årige Line Ravn er ny ejendomsmægler hos Nybolig. Det er ti år siden, at hun uddannede sig som ejendomsmægler sideløbende med sit arbejde som bankrådgiver.
Annonce

Haderslev: Line Ravn er ny ejendomsmægler hos Nybolig i Storegade, hvor hun er blevet en del af indehaver Torben Strøms team på seks medarbejdere.

Line Ravn har i mange år været i bankverdenen, og er på ingen måde ukendt i Haderslev og omegn, hvor hun har boet siden 2008.

Det er bankverdenen, der indtil nu har fyldt mest i Line Ravns karriere, men det er faktisk mere end ti år siden, at hun fik sin ejendomsmæglereksamen i hus. En uddannelse som hun tog sideløbende med, at hun passede sit job i banken.

Nu er drømmen om at arbejde som ejendomsmægler blevet en realitet hos Nybolig i Haderslev:

- Jeg har altid drømt om at arbejde som ejendomsmægler. Det er det, jeg har ønsket og villet, siger Line Ravn.

Og hun er glad for, at hun fandt drømmejobbet hos Nybolig i Haderslev.

- Det er virkelig min by. Jeg elsker at bo her, siger hun og fortsætter:

- Jeg har selv købt og solgt hus - og selv været byggeleder, da vi byggede vores hus. Den erfaring kan jeg også bruge her.

Annonce

Generationsskifte

- Vi står foran at skulle i gang med et generationsskifte - og Lines profil passer godt ind i virksomheden, siger Torben Strøm,indehaver af Nybolig i Haderslev, om ansættelsen af Line Ravn.

Line Ravn har allerede været i gang hos Nybolig i en måneds tid.

Line Ravn

Gift med Jacob. Sammen har de Emily og William.

Bor i Haderslev.

Hun har været otte år som rådgiver i Nordea i Vojens, inden hun blev filialdirektør i Nordea i Vamdrup. Her var hun, til hun kom til Kolding som rådgiver i samme bank. Siden blev hun headhuntet af Broager Sparekasse, hvor hun startede i Aabenraa, men siden rykkede til tilbage til Vojens for at være med til at starte sparekassens afdeling op der. Nu er hun ejendomsmægler hos Nybolig.

- Jeg er i gang med at lære arbejdsgangene at kende og glæder mig til at møde de lokale, være en større del af byen og få solgt en masse, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce