Annonce
Ugeavisen Haderslev

Nyt  forpagterpar på Haderslev Vandrerhjem glæder sig til at komme i arbejdstøjet

Fra venstre Flemming Sørensen og Helle Glindvad Didriksen glæder sig til at afløse Pia og Peter Jørgensen som forpagterpar på vandrerhjemmet. Bagest formand for Erlevhus, Orla B. Mortensen, som ejer vandrerhjemmet. Foto: Dorthe Rasmussen
Flemming Sørensen og Helle Glinvad Didriksen er ikke par i virkeligheden. Nu har de fundet sammen om at prøve et anderledes arbejdsliv som forpagterpar på Haderslev Vandrerhjem.
Annonce

HADERSLEV: Ved et pressemøde torsdag eftermiddag blev det afsløret,  hvem der skal efterfølge Pia og Peter Jørgensen som forpagterpar på Danhostel/ Haderslev Vandrerhjem.

Interessen for jobbet har været stor.

Blandt flere kvalificerede ansøgere har bestyrelsen for Erlevhus valgt to kræfter fra lokalområdet.


Jeg har boet på mange hoteller og pensionater rundt omkring og har tit tænkt, at jeg godt gad at være ham, der gik og nussede om gæsterne

Flemming Sørensen


Den 45-årige Flemming Sørensen er for nyligt vendt tilbage til Haderslev efter ti år som kørende sælger for Royal Copenhagen i Tyskland.

- Jeg har boet på mange hoteller og pensionater rundt omkring og har tit tænkt, at jeg godt gad at være ham, der gik og nussede om gæsterne, siger Flemming.

Han er ungkarl og flytter ind i forpagter-boligen på vandrehjemmet.

I dagens lyse timer får han selskab af Helle Glindvad Didriksen, som er uddannet socialrådgiver og i øjeblikket arbejder i jobcentret i Haderslev.

De har kendt hinanden i flere år gennem fælles bekendte, og ligesom Flemming har Helle haft en drøm om et anderledes arbejdsliv.

Som Peter og Pia, der har drevet vandrerhjemmet i 13 år, siger: Så er det en livsstil at være forpagterpar, og man skal ikke regne med, at der er noget, der hedder fyraften.

Gæster kan stå og banke på døren klokken 24 om aftenen og vil have en værelse for natten.

Men Peter og Pia kommer alligevel til at savne vandrerhjemmet og de mange stamgæster, som de har fået et personligt forhold.

De har valgt at stoppe som forpagterpar, efter at Pia har været igennem et hårdt sygdomsforløb med kræft.

Per 1. januar 2021 giver de så stafetten videre til Flemming Sørensen og Helle Glindvad Didriksen.

Helle er er gift  med kok Allan Didriksen, som hun tidligere har drevet Restaurant Damende med  i en årrække frem til 2015.

Allan vil også blive en sparringspartner i forhold til, hvad der skal på menuen ved større arrangementer og fester, på vandrerhjemmet fremover.

Det nye forpagterpar har masser af idéer og visioner for stedet, men på grund af situationen med corona, vil de starte stille og roligt ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Skrydstrup: Ildsjæle klarer julepynten

Annonce