Annonce
Ugeavisen Haderslev

Nyt initiativ i Føtex Haderslev: Klik og hent

- Vi glæder os, siger varehuschef Palle Løgstrup fra Føtex Haderlev, der er én af de første Føtex-butikker i landet, der kan tilbyde kunderne at bestiller varer online og hente i butikken. Arkivftoto: Dorthe Rasmussen
Nu kan du bestille dine dagligvarer online og hente dem pakket og klar hos din lokale Føtex.
Annonce

HADERSLEV: Coronakrisen har fremskyndet lancering af køb af dagligvarer online i Føtex.

Nu kan du nemlig bestille dine dagligvarer hjemme fra sofaen med kædens nye service, Køb & Hent.

Her kan du efterfølgende afhente dine varer, pakket og klar, ved butikken, når det passer dig.

Køb & Hent henvender sig især til travle danskere og folk i risikogrupperne. Konceptet vil de næste måneder bliver rullet ud i flere Føtex-varehuse landet over, lyder det i en pressemeddelelse fra Føtex.

Et af de første steder, hvor kunderne kan bruge Køb & Hent, er Føtex i Haderslev.

Varehuschef Palle Løgstrup udtaler:

- Vi glæder os til, at tilbyde denne ydelse til vores kunder. Køb & Hent giver samtidig vores travle kunder mulighed for at planlægge deres indkøb fra sofaen, når børnene er lagt i seng. Dagen efter kan de slå et smut forbi Føtex i Haderslev og samle gårsdagens bestilling op på vej hjem fra arbejde eller på vej ned for at hente børnene.

I en befolkningsundersøgelse fra i år svarer 45 procent af danskerne, at de helst vil have deres indkøb overstået hurtigst muligt.

Køb & Hent er blandt andet tiltænkt de danskere.

Ifølge kædedirektør i Føtex, Thor Jørgensen, skal Køb & Hent dog samtidig være en hjælp til danskere i risikogrupperne, der i øjeblikket er udfordret i forhold til at foretage indkøb i dagligvarebutikker.

- Under coronakrisen har vi oplevet et stigende ønske fra folk, som gerne vil fylde indkøbskurven hjemmefra og dermed undgå en tur rundt i butikken. Derfor ruller vi Køb & Hent ud nu. Vores service kommer dermed til at tilgodese de af vores kunder, som er i risikogrupperne, siger Thor Jørgensen.

Føtex har forventning om, at Køb & Hent kan blive rullet ud i flere varehuse i år, og at mange vil bruge den nye service som et alternativ til den almindelige indkøbstur.

Føtex Køb & Hent

Kunden bestiller og betaler sine dagligvarer online på Føtex.

Her vælger man også afhentnings-sted.

Føtex-medarbejdere plukker og pakker varerne i butikken, så kunden blot skal afhente varerne i sin lokale føtex.

Online-supermarkedet har samme sortiment og priser indenfor alle fødevarekategorierne, personlig pleje og rengøring, som kunden kan få i den fysiske Føtex.

Bestiller kunden inden klokken 10, så varene afhentes samme dag efter kl. 14.00. Det koster 29 kroner at benytte Klik & Hent.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce