Annonce
Ugeavisen Haderslev

Nyt udendørs træningskoncept for kvinder i damparken

Et nyt træningskoncept for alle kvinder er startet i Haderslev Dampark. Her kan alle være med, lyder det fra stifteren. Privatfoto
urbanRUN&WALK er et koncept, som byder kvinder i alle former, størrelser og aldre velkommen, og hvor alle kan være med.

HADERSLEV: Et nyt træningskoncept for kvinder er kommet til byen.

Træningen foregår i Haderslev Dampark, og alle kan være med.

- Her er omdrejningspunktet, at træning skal være social, motiverende og sjov. Vi fokuserer enormt meget på at lave social træning og på at imødekomme alle forskelligheder der er blandt deltagerne, fortæller Stephanie Møller, stifter af urbanRUN&WALK i en pressemeddelelse.

Hun tilføjer, at man træner præcis det niveau som passer til én, uden at man skal føle sig bagud, dårlig eller langsom.

Derfor kan man også selv bestemme, om man vil gå eller løbe til de forskellige øvelser i træningen, og ligeledes selv vælge sværhedsgraden af styrkeøvelser.


Det giver en fed dynamik på holdene, at vi alle er forskellige

Stephanie Møller, stifter af urbanRUN&WALK


- Vi holder os fra lange distancer, konkurrencer og sammenligning. Vi er alle forskellige og har forskellige udgangspunkter. I stedet er vi, som instruktører, med til at motivere hver enkelt deltager gennem øvelser og puls-træning, hvor man helt selv kan bestemme tempo og intensitet. Det giver en fed dynamik på holdene, at vi alle er forskellige og at der er plads til det, konstaterer Stephanie.

Gå dig i form

urbanRUN&WALK i Haderslev træner lige nu hver mandag og onsdag i Damparken og vil på sigt bruge endnu flere steder i byen, fordi trænerne har et ønske om, at være med til at vise kvinderne i Haderslev, hvordan områderne i byen kan bruges til aktivitet og udeliv.

Hver mandag og onsdag fra klokken 17.00 til 18.00 mødes deltagerne ved  ishuset i Damparken.

Inden længe bliver der to hold, så det vil være muligt at træne med fire gange i ugen, hvis man har lyst.  Alle kvinder er velkommen til at komme og få en gratis prøvetime.

Man kan tilmelde sig en prøvetime på hjemmesiden: urbanRUN.dk

Laura Brønden, som er instruktør i Haderslev vil tage nye deltagere og introducere til konceptet.

Der trænes hver mandag og onsdag. Privatfoto

urbanRUN&WALK

urbanRUN&WALK er startet i Odense og har flere hold i flere dele af landet. Stephanie Møller stiftede urbanRUN&WALK for fire år siden, fordi hun synes der manglende et træningstilbud for den helt almindelige kvinde. Hun er uddannet cand.scient i Idræt og Sundhed og har gennem sin uddannelse og urbanRUN&WALK fået stor indsigt i de mange problematikker der ligger i mange af de træningstilbud der er i dag, hvor man ikke bare kan komme,. som man er, men leve op til en fysisk form eller kunnen. Sådan skal det ikke være, mener Stephanie Møller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce