Annonce
Ugeavisen Haderslev

Oplevelse og butik i ét: Farverige Kim er tilbage i Vojens

Marmorering, betonlook, perlemor- eller rusteffekt: Det er kun fantasien der sætter grænser, når Kim maler på vægge og møbler. De spændende og avancerede maleteknikker videregiver han snart i forbindelse med workshops, som er del af konceptet. Foto: Mette Henriksen
Kim B. Nielsen, der tidligere har stået bag Farve-Nyt i Vojens, er tilbage i byen med Designbutikken, som åbner døren i Østergade 20 lørdag den 16. november.

Vojens: Som byens farvehandler igennem mange år, har Kim B. Nielsen aldrig glemt Vojens. Og borgerne har åbenbart også savnet deres farvehandler.

- I mit nuværende arbejde kører jeg stadig med gardiner i Vojens-området. Mange tidligere kunder har spurgt, om jeg ikke kommer tilbage til byen, og det satte gang i nogle overvejelser. Da jeg så faldt over et butikslokale med de helt perfekte rammer til både butik og værksted, slog jeg til, fortæller Kim B. Nielsen, der har stået bag det hedengangne Farve-Nyt i Vojens fra 2006 til 2013, de sidste tre år som ejer.

Lørdag den 16. november åbner han konceptbutikken, Designbutikken, som er farvehandel, interiørbutik og værksted i et.

Kim B. Nielsen glæder sig til igen at være del af butikslivet i Vojens. Foto: Mette Henriksen

Bidt af en gal pensel

- Designbutikken er en anderledes butik, og det er ganske bevidst, for kunderne vil gerne have oplevelsen med. Det er både maler- og hobbybutik, og så tilbyder vi løbende workshops, hvor jeg vil undervise i forskellige maleteknikker. Butikken har åbent to dage om ugen og efter aftale. I forhold til at deltage i de forskellige workshops, så kan folk melde ind på Designbutikkens facebookgruppe, fortæller Kim B. Nielsen, som selv er blevet bidt af en gal pensel.

- Jeg er selv fascineret af, hvad man alt kan med en pensel, og det gælder både på vægge og møbler. Jeg har været på flere kurser, og er nu klar til at lære de forskellige teknikker fra mig, fortæller Kim B. Nielsen, som samtidig vender Vojens´ image som ”byen med de mange genbrugsbutikker” på hovedet.

- Jeg har den holdning, at vi skal genbruge det vi kan. Mange af de møbler og brugskunst, som vi sælger her i butikken, er enten genbrug eller af fair trade produktion. Flere af møblerne har jeg selv fundet i genbrugsbutikkerne her i Vojens og andre steder, og har så i samarbejde med min bror, der er smed, givet dem nyt liv ved hjælp restaurering og forskellige maleteknikker.

Designbutikken siger goddag til Vojens med et åbent hus event lørdag den 16. november i tidsrummet klokken 11-18.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Respekt!

Annonce