Annonce
Ugeavisen Haderslev

Opruster i pizza-krig: Victorias Pizza vil lave Haderslevs bedste pizza

Fra venstre Taron Khachatorian og Andreas Nikolian står bag kæden Victorias Pizza, der nu åbner i Storegade Haderslev. Kæden er opkaldt efter et familiemedlem, fortæller Andreas. Foto: Dorthe Rasmussen
En ny pizza-kæde er på vej til byen. Det er Victorias Pizza, der torsdag i næste uge åbner i det tidligere Starke Cykler i Storegade 40.
Annonce

HADERSLEV: Der kommer snart en ny spiller på markedet i Haderslevs pizza-branche.
Det er kæden Victorias Pizza, der rykker til byen.

- Vi er meget baseret på takeaway. Det bliver sådan, at man kan køre rundt om bygningen og ud på den anden side. Så det bliver nemt og hurtigt at komme til og fra, når man skal ind og hente pizza, fortæller indehaverne Andreas Nikolian på 36 år og Taron Khachatorian på 28 år.

De er begge fra Armenien men bor i dag i Kolding, hvorfra de har opbygget deres hurtigtvoksende pizza-imperium.

-  Pizzeriaet i Haderslev bliver nummer fem. Nummer seks åbner snart i Fredericia, fortæller Andreas og Taro.

De har i forvejen tre pizzarier i Kolding og et i Middelfart/Strib.


Vi bruger kun gode og friske råvarer til vores pizzaer, og så er vores ovne de bedste på markedet

Andreas og Taro, indehavere Victorias Pizza


- Da vi åbnede vores første pizzeria på Lyshøj Allé i Kolding i 2012, var det slet ikke tanken, at det skulle blive en kæde. Men vi fik en fantastisk modtagelse, og det har vi fået alle de steder, vi har åbnet siden, fortæller Andreas og Taron.

Hemmeligheden bag succesen er ifølge indehaverne, at de ikke går på kompromis  med kvaliteten af deres pizzaer.

- Vi bruger kun gode og friske råvarer til vores pizzaer, og så er vores ovne de bedste på markedet, fortæller indehaverne.

Annonce

En mur måtte væltes

I Haderslev har det på grund af covid-19 været lidt af en udfordring at få pizza.ovnen ind i forretningen.

- Normalt ville  ovnen blive leveret i dele og så blive samlet af en tekniker fra fabrikken i Italien. Men på grund af corona har det ikke været muligt at sende en tekniker herop, så ovnen er kommet i ét stort stykke, fortæller Andreas.

En ydermur i køkkenet måtte væltes for at få ovnen ind.

Nu skal den 2,2 tons tunge ovn til en værdi af en kvart million kroner bare fyres op.

-  Ovnen er ligesom  hjertet i det her - sammen med vores langtidshævede dej, så giver det bare supersprøde pizzaer, fortæller Taron.

Den imponerende ovn  kan bage 13 pizzaer ad gangen.

- Vi har kun pizza på menu kortet. I alt bliver der 35 forskellige slags inklusive børnepizzaer, fortæller Andreas og Taron.

Annonce

Vil være byens bedste

Haderslev har længe været på deres liste over steder, hvor de godt kunne tænke sig at åbne pizzeria.

At Haderslev i forvejen har flere pizzarier, der har deltaget i konkurrencer om at blive kåret for den bedste pizza skræmmer dem ikke - heller ikke, at Fratelli i Nørregade har fået en pris for at lave landets bedste pizza.

- Nej, der er mange forskellige konkurrencer. Vi har også vundet en pris for at lave Koldings bedste pizza, fortæller Andreas og Taron.

De kan også godt lide at tage rundt og besøge andre pizzeriaer.

- Vi er tit i København, men vi har også været i Italien og Spanien for at hente inspiration til nye pizzaer. Vi kan godt lide at eksperimentere og udvikle vores pizzaer, tilføjer Andreas og Taron.

I starten vil de selv stå ved bageovnen i Haderslev, men de har allerede haft en del til jobsamtale.

- Vi synes, at vi har fået et godt team op at stå her, fortæller Taron.

Indenfor er der 15-20 siddepladser, men på grund af covid-19 så åbner Victorias Pizza uden den helt store åbningsfest.

Alle er naturligvis mere end velkommen til at ringe og bestille pizza.

- Når man ringer, så får man en tid, hvor pizzaerne er klar, fortæller Andreas.

Senere vil det også blive muligt at bestille pizzaer til udbringning via Victorias Pizzas eget bookingsystem.

- Normalt når vi åbner et nyt sted, så har vi gratis smagsprøver, og der plejer at være 800-900 gæster igennem på en åbningsdag. Men vi vil gerne undgå et propfyldt lokale lige nu, så derfor bliver det stille og roligt, når vi åbner i Haderslev næste torsdag, slutter Andreas og Taron.

Det var noget af en udfordring at få pizzaovnen ind i køkkenet. En mur måtte væltes, da ovnen på grund af covid-19 blev leveret samlet fra fabrikken i Italien. Foto: Dorthe Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Arbejdsbyrden blev for stor for lille købmand: - Når man kører grædende hjem fra arbejde hver dag, så er det på tide at sige stop

Midtsyd

Skrydstrup: Ildsjæle klarer julepynten

Annonce