Annonce
Ugeavisen Haderslev

Påskehygge kommer der: Haderslev Butikker markerer genåbning påskelørdag med flag og stort jazzorkester

All Time Jazzband har grundet corona-krisen udviklet et band, der lever op til alle corona-restriktioner. ”All time Pop Up-band”, hvor de leverer akustisk, un-plugged, håndlavet pop Up-musik. Ingen strøm, ingen scene. Kun akustisk banjo, vaskebræt, Pressefoto tuba, trompet, saxofon. Bandet spiller et stort og varieret repertoire, der kan opleves påskelørdag i Haderslev. 
Butikkerne lægger op til en festlig dag med livemusik og konkurrencer for at fejre byens genåbning.

HADERSLEV: Der bliver jazz i byen  påskelørdag, den 3. april, hvor butikkerne holder åbent fra klokken 10-15.

I år bliver dagen ekstra festlig , når Haderslev Butikker samtidig markerer genåbningen med røde løbere foran butikkerne, flag, musik og påskehygge.

- Dagen byder på et program som tager hensyn til at vi alle skal holde afstand. Her sættes der ekstra og synlig fokus på hvor meget to  meter egentlig er. Derfor uddeles der Haderslev Butikker tommestokke i gågaden, så alle kan holde den rigtige afstand til hinanden, lyder det i en pressemeddelelse fra Haderslev Butikker.


- Vi har lavet et program, som tager hensyn til at vi alle skal holde afstand

Christian Schulz, Haderslev Butikker


Nu er de fleste forretninger genåbnet og det viser forretninger ved at rulle den røde løber ud. Der vil i byen være festligt street jazz med det fem personers store jazzband All Time Jazz. der vil bevæge sig rundt i byens gader og sprede god stemning fra klokken 11.00 til  14.00.

I samme tidsrum er påskeharen og påskekyllingen løs i byen, hvor de går rundt og deler over 1.000 gratis påskeæg ud til alle børn og kunder.

Dagen byder også på en påske-konkurrence hvor der trækkes lod om tre påskekurve sponseret af  tre af byens varehuse – SuperBrugsen, Meny og Føtex.

- Vi har lavet et program, som tager hensyn til at vi alle skal holde afstand – så aktiviteterne flytter sig rundt i byens gader – men påskehygge kommer der, lover Haderslev Butikkers koordinator Christian Schulz.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce