Annonce
Ugeavisen Haderslev

Pasningsordninger skruede op for hyggen

Hos Trolde-børn i Starup var der i dagens anledning dessert til de fire pirater og prinsessen. Fra venstre er det Lucas, Luis, Agnes, Pelle og Aksel. Privatfoto
Annonce

Starup: Sammen med en håndfuld andre private pasningsordninger har Trolde-børn fra Starup brugt onsdagen på at fejre de private pasningsordningers dag.

- Det plejer at være en torsdag, men da det faldt sammen med Kristi himmelfarts dag, så valgte vi at gøre det onsdag, siger Lone Vesterholm fra den private pasningsordning Trolde-børn.

I år kunne børn og voksne ikke fejre dagen sammen, men hver for sig. Alligevel valgte de - som de plejer - at gøre noget ekstra ud af dagen med udklædning og forskellige aktiviteter.

Nogle hyggede sig med at udfordre sanserne, dyrke ballon-yoga, mens andre klædte sig ud som prinsesser, pirater eller indianere.

- Hos Trolde-børn har vi spist pasta, pølser og nuggets og fået is til dessert, siger Lone Vesterholm.

Hos den privat pasningsordning Naturbørn var der pludselig også fyldt godt op med prinsesser og pirater på de private pasningsordningers dag. Privatfoto
Nogle heldige prinsesser fandt guld på de private pasningsordningers dag. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Ugeavisen Haderslev

Venstre-politiker på gåtur med erhvervsmægler i Nørregade:  - Vi vil jo det samme. Det er måske mere tempoet, vi er uenige om

Annonce