Annonce
Ugeavisen Haderslev

Penge fra tulipansalg skal forebygge misbrug blandt unge

På billedet ses projektleder Søren Holm foran deltagerne  ved kurset, der klædte undervisere fra byens ungdomsuddannelser på til at tackle unge med misbrugsproblemer . Privatfoto
Annonce

HADERSLEV: Unges forbrug af rusmidler kan være medvirkende til frafald og mistrivsel og forårsage udvikling af et stofmisbrug.

I denne uge har 12 undervisere/vejledere fra forskellige uddannelsesinstitutioner i Haderslev deltaget i en workshop PAS på FGU på Norgesvej.

PAS er et undervisningsprogram til brug på de forskellige ungdomsuddannelser med fokus på hash og andre rusmidler. Flere undersøgelser viser at unge, der udvikler stofmisbrug, oftest påbegynder et jævnligt forbrug af rusmidler, inden de er fyldt 20 år.

Lions Sophies Kilde har taget initiativet til afvikling af workshoppen i Haderslev.

- Vi er rigtig glade for, at det er lykkes os at få projektleder Søren Holm, som har været med til at udvikle PAS materialet, til Haderslev, udtaler Jytte Kejser fra Sophies Kilde.

Det er også Sophies Kilde, som har finansieret kurset via en del af overskuddet fra salg af tulipaner først på året. En aktivitet som netop har fokus på forebyggelse af misbrug.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Skrydstrup: Ildsjæle klarer julepynten

Annonce