Annonce
Ugeavisen Haderslev

Pia spreder gejst på sit dansehold

Fra venstre Rikke Vinther, er deltager på Pias hold og én af de otte, der har indstillet Pia til prisen. Til højre den stolte prisvinder Pia Mørk Rasmussen, som blev overrasket med pris og blomster under tirsdagens træning. Foto: DGI Sønderjylland
DGI Sønderjylland har overrakt den nye Super-Gejst-Spreder-Pris til en lokal ildsjæl fra Haderslev Gymnastikforening. Pia Mørk Rasmussen fik prisen - blandt andet for sit enorme humør og den glæde, hun har spredt blandt sine holdmedlemmer, når de ikke har kunnet træne sammen på grund af corona.

HADERSLEV: Super-Gejst-Spreder-Prisen er en ny pris, der  deles ud i DGI Sønderjylland og 12 andre landsdele i DGI.

Prisen gives til en frivillig, eller en gruppe af frivillige, der har gjort en særlig stor indsats i sin forening for at holde gejsten oppe i den hårde tid med corona.

Det synlige bevis på prisen er en pokal og et gavekort på 5.000 kroner til Intersport.

Annonce

Pia Mørk Rasmussen fra Haderslev Gymnastikforening blev tirsdag aften overrasket med prisen, mens hun var i gang med at træne sit rytmiske kvindehold - RUK.

Samlet set havde Pia fået otte ud af i alt 46 indstillinger i DGI-Sønderjyllands regi, og hun fik mange flotte skudsmål med på vejen fra sine holddeltagere.

Som én skriver, så har Pia holdt gejsten oppe blandt holddeltagerne ved at oprette træningsrutiner og illustrere med fine tegninger.  Hun holder gang i kommunikationen mellem deltagerne på holdet. Og motiverer og spreder glæde.


Hun har bare gjort det så P.... godt!

Citat fra indstilling af Pia Mørk Rasmussen


Det har krævet sin kvinde at skulle holde gejsten oppe det seneste år.

Først måtte Pia kun træne et halvt hold hver anden gang det meste af efteråret, da forsamlingsforbuddet blev sat ned til ti personer.

I perioden efter jul, hvor træningen var aflyst, har Pia  ugentligt sendt træningsprogrammer til holddeltagerne for at holde dem motiverede.

Pia har fortsat energi til at forlænge sæsonen med udendørs træninger, så hold-deltagerne kan ses -  noget alle har glædet sig til.
I alt den tid, de har manglet sammenholdet i træningshallen, har de alligevel følt en form for sammenhold - takket være Pia Mørk Rasmussens indsats.

Én holddeltager beskriver det kort og godt:

- Hun har bare gjort det så P.... godt!

Fra venstre Claus Klaris, formand i DGI Sønderjylland og prismodtager Pia Mørk Rasmussen. Hendes dansehold fra Haderslev Gymnastikforening i baggrunden. Foto: DGI Sønderjylland

Om Super-Gejst-Spreder-Prisen

DGI og Intersport-kæden er gået sammen for at sige tak til alle de frivillige i landets idrætsforeninger, der har ydet en ekstra indsats under corona. I alle DGI-afdelinger er der blevet kåret en vinder af prisen på baggrund af indstillinger fra medlemmer.

Se mere på www.dgi.dk/enforholdet

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Benspænd

Annonce