Annonce
Ugeavisen Haderslev

Pop-up: Stort legeland rykker ind i Dokken

Det er legelandet fra Kia Family Park, der om sommeren er Danmark rundt med Flying Superkids, som i en periode rykker ind i Dokken. Her ses Jimmy Enoch, der er produktionsleder hos Flying Superkids sammen med sin datter, Emily, og Philip Lund, der er daglig leder af Dokken Legeland. Foto: Stine Hygum
Legelandet Kia Family Park, som om sommeren er en del af Flying Superkids turne, rykker i de kommende måneder ind i Dokken. Måske bliver der basis for at lave et permanent legeland.
Annonce

HADERSLEV: Børn og barnlige sjæle kan godt begynde at glæde sig. Haderslev får et legeland i Dokken på Christian X's Vej - og håbet er, at det åbner i starten af januar, hvis de endelige godkendelser kommer på plads.

Dokken Legeland bliver navnet og der bliver rig mulighed for at få lidt sved på panden.

Hvis man har været rundt og se et af Flying Superkids' shows om sommeren, så kan det være, at man allerede kender det legeland, som rykker ind i Dokken.

- Det er Kia Family Park, som vi sætter op, siger Jimmy Enoch, der er produktionsleder hos Flying Superkids.

I det midlertidige legeland, som vil være åbent til og med april, kommer der til at være en lang række forlystelser:

- Der kommer til at være klatrevæg, hoppeborg, en håndstandsvæg, sjippetorve, fodboldbaner, forhindringsbaner og airtracks, siger Jimmy Enoch.

I de tidligere år har alle de redskaber, der tilsammen udgør Kia Family Park, været i vinterhi hos Jimmy Enoch i Mølby, men sådan bliver det altså ikke denne vinter.

- Vi har aldrig gjort det her før. Vi manglede et sted at gøre det - og så var det oplagt her - det er kun 13 km fra Mølby, så det er jo lige om hjørnet, siger han og fortsætter:

- Vores mission er at få børn til at bevæge sig.

Dokken Legeland

Man kan se mere om Dokken legeland på Facebook.
Annonce

For hele familien

Dokken Legeland får Pihilip Lund som daglig leder - og han ser frem til, at skabe et sted, hvor hele familien kan få en god oplevelse, når de køber en dagsbillet til legelandet.

- Det her må gerne være en weekendting, hvor voksne også godt gider at komme, siger Philip Lund og afslører, at en del af legelandet bliver indrettet til forældrene.

Og når børnene skal have en pause, så kan de hente lidt ny energi med både popcorn og sluchice.

Det er planen, at legelandet skal være åbent fredag, lørdag og søndage:

- Men vi vil også holde åbent på helligdage, siger Philip Lund, der også gerne vil holde ekstra åbent, hvis der er grupper, som booker sig ind:

- Jeg håber også, at folk vil bruge legelandet til eksempelvis at holde fødselsdage, siger han.

Annonce

Permanent legeland

Ejendomsinvestor Palle Seide, der har købt Dokken, ser pop up-legelandet som en mulighed for at finde ud af, om der er grundlag for at åbne et permanent legeland i Haderslev.

Krop og bevægelse ser på nuværende tidspunkt ud til at blive et gennemgående tema i Dokken, hvor der blandt andet kommer til at være yoga, massør, Crossfit Dome, padel tennis og en golfsimulator.

- Hvis det bliver en succes, så skal her laves et permanent legeland. På den måde sluttes ringen også med, at det bliver et aktivitetscenter for både børn og voksne, siger Palle Seide.

Når Dokken Legeland åbner, så bliver det med Philip Lund som daglig leder.Foto: Stine Hygum
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce