Annonce
Ugeavisen Haderslev

Privat pleje-leverandør vil være tættere på borgerne

Fra venstre Trine Mølsted Mikkelsen og Tina Demiraj er klar til at rykke ud med Sundplejen Haderslev. Pressefoto

Før første gang i flere år får borgere, der er visiteret til hjælp af kommunen, nu en mulighed for at vælge en lokal privat leverandør til personlig pleje.

HADERSLEV: Med åbningen af Sundplejen på Bygnaf 15 har Haderslev Kommune fået en ny privat leverandør indenfor hjemmeplejen.

Borgere, der er visiteret til personlig pleje eller praktisk hjælp af kommunen, kan helt gratis vælge en privat lokal leverandør i stedet for den kommunale hjemmepleje.

Men det er flere år siden, at der var været et privat firma, der også har pleje-delen med.

- Grunden til, at vi har valgt at åbne i Haderslev er, at vi kan se mulighederne og gerne vil give borgerne den valgmulighed, fortæller Tina Demiraj og Trine Mølsted Mikkelsen, indehavere af Sundplejen:

- Vi har allerede fået flere henvendelser fra borgere, så vi føler os godt modtaget i byen, også af kommunen, som vi har har et godt samarbejde med, fortsætter de.

Begge er uddannede sundhedsassistenter med mange års erfaring indenfor plejesektoren, bl.a. indenfor den kommunale hjemmepleje.

For to år siden etablerede de Sundplejen i Horsens med det mål, at de gerne ville gøre det lidt bedre.

- Vi går meget op i, at det er de samme piger, der kommer ved borgerne, så der er den dér genkendelighed og relation, der er så vigtigt for at kunne give den optimale pleje. Vores erfaringer er også, at det er det, som vores borgere er glade for, siger Tina Demiraj og Trine Mølsted Mikkelsen

I øjeblikket søger de efter medarbejdere til Sundplejen i Haderslev, helst piger med lokalkendskab.

- Det er både hjælpere, assistenter og på sigt også gerne sygeplejesker, fortæller Tina Demiraj og Trine Mølsted Mikkelsen.

Ud over hjælp til personlig pleje og sygepleje tilbyder Sundplejen praktisk hjælp til rengøring, tøjvask og indkøb.

Som privat leverandør af hjemmepleje tilbyder Sundplejen også muligheden for at tilkøbe andre ydelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Dødsfald

Annonce