Annonce
Ugeavisen Haderslev

Provas tager også juleskraldet i år

Annonce

Haderslev Kommune: Også i år tilbyder Provas borgerne i Haderslev Kommune at hente bunkerne af julegavepapir. Borgene skal bare stille gavepapiret ud i en klar sæk sammen med deres restaffald. Formålet er at undgå, at gavepapiret havner i genbrugsbeholderen.

Mange tror, at brugt gavepapir skal i genbrugsbeholderen og kan genopstå som nyt papir. Men det kan det ikke på grund af farvetryk og glitterstads. Gavepapir er altså restaffald og ryger til forbrænding. Sidste år gjorde Provas opmærksom på udfordringen op til juletid og tilbød borgerne i Haderslev Kommune at afhente gavepapiret, hvis de stillede det ud i en sæk sammen med deres restaffald. Initiativet betød, at der ikke blev fundet gavepapir i genbrugsbeholderne, og på den måde slap Provas for at betale gebyr for fejlsorteringer.

Kan man ikke vente på skraldemanden, er det også muligt at aflevere julegavepapiret på genbrugspladserne. Der er opstillet en særlig container til formålet på Haderslev Genbrugsplads. I Gram og Vojens skal julegavepapiret i småt brændbart-containeren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce