Annonce
Ugeavisen Haderslev

Pulz lukket: Kreativitet sikrer træning for medlemmer

I Pulz Fitness bliver der tænkt kreativt, så medlemmerne kan træne - selvom der er lukket i Nørregade. Der kommer til at være udendørs træning og videoer til medlemmerne. Til venstre er det indehaver Britt Rømer Soos sammen med Lone Carl, der er personlig træner og instruktør i Pulz. Privatfoto
I de kommende 14 dage er døren ind til Pulz Fitness i Nørregade låst. Men medlemmer får stadig mulighed for at træne.
Annonce

HADERSLEV: Indehaver af Pulz Fitness i Nørregade, Britt Rømer Soos, har besluttet, at lukke i 14 dage.

- Vi har valgt at lukke ned af respekt for instruktører og medlemmer, siger hun og fortsætter:

- Det handler om at vi også tager vores del af ansvaret.

Men selvom medlemmerne i de kommende uger ikke kan få sved på panden i Nørregade, så betyder det ikke, at de slipper for den daglige træning.

- Det handler om at være kreativ, siger Britt Rømer Soos.

Derfor vil der i den kommende tid dagligt være hold for medlemmerne, som får mulighed for at træne udendørs i stedet:

- Vi vil lave et par hold om dagen, siger hun og fortsætter:

- Det vil være alt fra gåture, hvor vi stopper af og til for at lave øvelser med egen kropsvægt, og over til at lave nogle crossøvelser. Det handler om, at alle vores medlemmer har mulighed for at være med på deres niveau. Vi bruger det, vi finder på vores vej - jeg er heldigvis god til at tænke kreativt.

Det gennemgående i træningen vil være, at det er med egen kropsvægt for at forhindre, at medlemmerne bliver smittede via træningsredskaber.

- Det handler om sikkerhed frem for alt, siger Britt Rømer Soos.

Annonce

Online

Hvis medlemmerne ikke har mulighed for at deltage i de udendørs træninger, så vil der være endnu en mulighed for opretholde den gode form. vil der også blive mulighed for at træne hjemme:

- Vi har vores egen YouTube-kanal, hvor vi vil lægge workouts ud hver dag, siger Britt Rømer Soos.

Instruktørerne i Pulz vil lave videoer hjemme og sende dem til Britt, som så vil sørge for, at de bliver lagt op på YouTube.

For selvom der er coronavirus - og at der skal gøre så meget som muligt for at forhindre, at det breder sig yderligere - så skal der trænes.

- Vi har nogle med kroniske sygdomme og skader, som har et behov for at holde sig i gang. Og vi andre har det også bedst, hvis vi bliver ved med at holde os i gang. Det er et spørgsmål om vores sundhed, siger Britt Rømer Soos.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Ugeavisen Haderslev

Venstre-politiker på gåtur med erhvervsmægler i Nørregade:  - Vi vil jo det samme. Det er måske mere tempoet, vi er uenige om

Annonce