Annonce
Ugeavisen Haderslev

Sæsonstart for Fjordbåden Helene er rykket en uge

Fjordbåden Helene sejler efter planen igen fra den 8. maj. Sejlplanen er fremrykket en uge, da der først må serveres mad og drikke ombord fra den 6. maj. Pressefoto

HADERSLEV: Fjordbåden Helene er på grund af de nu gældende corona-restriktioner nødt til at rykke sæsonstart med en uge.

På Fjordbåden er det en del af hyggen at nyde lidt mad og drikke ombord, men restauranterne må først servere mad indenfor fra den 6. maj.

Fjordbåden  er lige nu på værft til det årlige eftersyn, og besætningen glæder sig til at kunne sejle igen efter at have ligget i stille i 2020.

Brian Henningsen, formand for Fjordbåden Helenes bestyrelse, udtaler i en pressemeddelelse: -  Jeg håber, at alle i Haderslev Kommune i år vil bakke ekstra meget op ved at tage en sejltur på Haderslev Fjord, da båden har haft et økonomisk meget svært år efter at have ligget stille sidste år. I forhold til de afstandskrav der sidste år var gældende ombord, og vi derfor ikke måtte fylde skibet, fandt vi det ikke muligt at gennemføre sæsonen i forhold til de udgifter, der er med at gøre skibet klar til sæson.

Fjordbåden Helene sejler efter planen igen fra den 8. maj- 3. oktober.

Du kan allerede nu købe billetter til sejlads  på www.fjordbaaden.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce