Annonce
Ugeavisen Haderslev

Sæsonstart i Vojens Skakklub

En helt almindelig klubaften i Vojens i forrige sæson. Nu er der også håndsprit på bordene ,og der spilles i et lokale med mulighed for god corona-afstand. Privatfoto
Annonce

VOJENS: I Vojens Skakklub er Høtten – den årlige byfest i uge 34 – startskuddet til en ny sæson. Da plejer klubben at spille fortovsskak i Rådhuscentret - et ”propagandaarrangement”, hvor alle interesserede kan dumpe ned og hygge sig med et par spil.

- Med covid-19 som uvelkommen gæst er ”plejer” imidlertid død i år. Men selv om Høtteskak er aflyst i år, ændrer det ikke på, at det er tid for en ny sæson i Vojens Skakklub for gamle og nye medlemmer, siger Karl Posselt fra Vojens Skakklub.

Det foregår i HUSET, Danmarksgade 8 i Vojens, hver mandag, og der er allerede godt gang i dysten. For børn og unge begynder det klokken 18, for voksne er det fra klokken 19.30 – med håndsprit og et lokale med mulighed for god corona-afstand.

Såvel nybegyndere som mere rutinerede er velkomne, og der er altid jævnbyrdige at spille med.

- Vi vil gerne være flere medlemmer, men du behøver ikke at forpligte sig, før du er sikker på, at du med skakspillet har fundet den rigtige hobby, slutter Karl Posselt.

Annonce
Annonce
Midtsyd

Karting bliver nyt linjefag på VGIE

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Annonce