Annonce
Ugeavisen Haderslev

Sønderjysk marketingbureau forærer marketingydelser væk

Marketingbureauet Add-Wise vil hjælpe coronaramte små og nystartede virksomheder med gratis marketingydelser. Foto: PR

Haderslev: Et år med nedlukninger har trods hjælpepakker kostet mange virksomheder dyrt. Særligt små virksomheder og nystartede iværksættere er hårdt ramt. De kommer i særlig høj grad til at kæmpe for at få hjulene i gang igen.

Det vil det sønderjyske salg- og marketingbureau Add-Wise nu komme i møde. Med kampagnen "ja tak!" tilbyder bureauet nu disse virksomheder genstartshjælp med markedsføringen, hvor de forærer deres services væk i form af strategier, webshops, logoer, hjemmesider og meget mere.

- Store dele af det danske erhvervsliv er helt i knæ på grund af en pandemi, der har lammet international samhandel og lokal servicevirksomhed overalt. Også frivillige organisationer er ramt på økonomi og aktivitetsniveau. De små og nye har jo eksempelvis ikke nogen solid økonomisk buffer, som de kan trække sig i gang med. Dem har vi et fælles ansvar for at hjælpe – særligt i denne situation. Vi har en grundlæggende filosofi om, at hjælpsomhed og venlighed kommer godt tilbage hos Add-Wise, forklarer Michael Møller, stifter og ejer af Add-Wise.

Kampagnen kører frem til primo april. Forslag sendes til jatak@add-wise.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce