Annonce
Ugeavisen Haderslev

SønderjyskE Damehåndbold henter fløjspiller hos ligaens tophold

Katja Johansen erstatter til sommer svenske Jackie Moreno hos SønderjyskE Damehåndbold. Foto: PR
Katja Johansen fra Odense Håndbold har underskrevet en to-årig kontrakt med SønderjyskE Damehåndbold. Den fynske fløjspiller tiltræder til sommer, hvor der samtidig tages afsked med Jackie Moreno.

Sydjylland: SønderjyskE Damehåndbold får tilgang af endnu en ligaspiller i næste sæson.

21-årige Katja Johansen spiller i øjeblikket for Odense Håndbold, der er tophold i Bambusa Ligaen, men i jagten på flere spillerminutter og i bestræbelserne på at udvikle sig yderligere skifter hun til sommer til SønderjyskE, hvor hun har lavet en to-årig aftale.

- Jeg er utrolig stolt over, at det er lykkes os at skrive kontrakt med Katja Johansen for næsen af flere klubber, og jeg ser det som en blåstempling af det projekt, vi har gang i. Hun kommer fra en topklub i Bambusa Ligaen, der er med i Champions League, så hun er blevet matchet på allerhøjeste niveau. Nu kommer hun ned til os i Aabenraa for at udvikle sig yderligere ved at spille flere minutter, end hun gør i Odense nu, siger SønderjyskE Damehåndbolds sportschef og cheftræner, Peter Nielsen, og fortsætter:

- Hun har en god fysisk og størrelse, så vi kan komme til at spille lidt anderledes angrebsspil. Jeg har også en plan med, at vi skal se, om vi kan få hende til at dække en back, da hun er dygtig i det defensive spil. Jeg glæder mig meget til at se hende i den lyseblå trøje.

Annonce

Ser frem til skiftet

Katja Johansen ser frem til skiftet til SønderjyskE Damehåndbold og hjemmebanen i Arena Aabenraa.

- Jeg ser rigtig meget frem til at skifte til SønderjyskE. Det der tiltaler mig ved klubben, er dens høje ambitioner om en plads i ligaen, træningsmiljøet og hele klubbens setup. Jeg har selv meget høje ambitioner om at udvikle mig som spiler og få en større spillemæssig rolle, siger Katja Johansen.

Annonce

Erstatter Moreno

Når SønderjyskE til sommer skal sige goddag til Katja Johansen, skal der også siges farvel til Jackie Moreno, der også spiller venstre fløj. Svenskeren har ellers endnu et år i sin kontrakt, men hun får lov at forlade klubben før tid.


Hun har en god fysisk og størrelse, så vi kan komme til at spille lidt anderledes angrebsspil. Jeg har også en plan med, at vi skal se, om vi kan få hende til at dække en back, da hun er dygtig i det defensive spil.

Peter Nielsen


- Hun har bedt om at komme ud af sin aftale, da der har været bud efter hende fra andre klubber. Vi har som klub en filosofi om, at når spillere satser på SønderjyskE og bruger os som springbræt, så accepterer vi, at det er den plads, som vi har i fødekæden i øjeblikket og vi vil ikke stille os i vejen for en spiller. Vi er rigtig glade for Jackie Moreno. Nu skal vi sammen gøre sæsonen godt færdig, inden vi tager afsked med hende, siger Peter Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce