Annonce
Ugeavisen Haderslev

SønderjyskE Fodbold A/S solgt til amerikansk investor

En amerikansk investor, Familien Platek, har købt SønderjyskE Fodbold A/S og SønderjyskE Ejendomme A/S af SønderjyskE Elitesport A/S. Foto: Svend Anker Iversen
En amerikansk familie - familien Platek - har købt SønderjyskE Fodbold A/S, oplyser klubben i en pressemeddelelse.
Annonce

HADERSLEV: SønderjyskE Fodbold A/S er blevet solgt til en amerikansk investor. Det er familien Platek, der står bag købet. Det oplyser SønderjyskE i en pressemeddelelse.

SønderjyskE Fodbold har været en del af 3F Superligaen i 13 sæsoner i træk og har blandt andet et pokalmesterskab, en sølvmedalje og to gange europæisk deltagelse på CV'et.

Familien Platek henvendte sig for et par måneder siden til formanden for SønderjyskE Elitesport A/S, Claus Guldager, for at høre, om SønderjyskE Fodbold var til salg.

Efter forhandlinger er det endt med, at familien Platek har købt SønderjyskE Ejendomme A/S og SønderjyskE Fodbold  A/S af SønderjyskE Elitesport A/S.

Salget kommer til at betyde flere penge i kassen - og i følge pressemeddelelsen, så får det også betydning for de sportslige ambitioner.

Der bliver ikke ændret på medarbejdere, logo, farver eller klubbens værdier i forbindelse med salget af SønderjyskE Fodbold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Døde poeters klub

Midtsyd

Agerskov Brændevinslaug aflyser til messe

Annonce