Annonce
Ugeavisen Haderslev

SønderjyskE HH skriver kontrakt med lokalt talent

Den 19-årige målmand, Malthe Kronborg, skal spille for SønderjyskE Herrehåndbold i de næste tre år. Foto: PR
Målmand Malthe Kronborg fra Team Haderslev KFUM har skrevet en treårig kontrakt med SønderjyskE Herrehåndbold.

Sydjylland: Endnu et sønderjysk håndboldtalent har skrevet kontrakt med SønderjyskE Herrehåndbold.

19-årige Malthe Kronborg fra Team Haderslev KFUM bliver senior til næste sæson. Det rykker han til Sønderborg, hvor han har lavet en treårig kontrakt med SønderjyskE.


Han er en spændende ung målmand med gode analytiske evner og besidder en god ro trods sin unge alder.

Simon Hajdu Lindhardt


- Malthe Kronborg har gennem vores talentsamarbejde med Team Haderslev KFUM trænet med et par gange om ugen hos os. Her har han gjort det så godt, at vi gerne vil belønne ham med en kontrakt for de næste tre sæsoner.

- Han er en spændende ung målmand med gode analytiske evner og besidder en god ro trods sin unge alder. Han har et stort udviklingspotentiale. Vi glæder os derfor over, at vi kan være med til at udvikle hans talent yderligere, når han tiltræder her som senior til sommer, siger sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt.

Annonce

Går hele vejen

Talentchef Sonni Larsen glæder sig over, at endnu et lokalt talent går hele vejen til ligaholdet i SønderjyskE.

- Samarbejdet mellem HF Sønderborg, Team Haderslev KFUM og SønderjyskE har igen båret frugt, da endnu en spiller fra Team Haderslev KFUM træder ind som kontraktspiller. Det er en meget positiv udvikling set fra talentudviklingens side, at der fra Team Haderslev KFUM og Talentcenter Haderslev kan leveres endnu en spiller på kontrakt. Det viser vejen for andre unge håndboldspillere i det sønderjyske område, siger Sonni Larsen.

Annonce

Glad for klubbens tiltro

Malthe Kronborg glæder sig over at have håndboldfremtiden på plads tre år frem i tiden.

- Jeg er rigtig glad og stolt over at skrive kontrakt med SønderjyskE. Jeg er rigtig glad for, at klubben tror på mig. Der er et rigtig godt træningsmiljø i SønderjyskE, og jeg tror på, at jeg kan udvikle mig meget de næste tre år i klubben både sportsligt og personligt. Jeg glæder mig også til samarbejdet med målmandstræner Jean Callesen, siger Malthe Kronborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce