Annonce
Ugeavisen Haderslev

SønderjyskE indgår ny femårig Royal-aftale

Frøs Arena har et 4.000 liter stort tankanlæg. Til nytårs- eller finalekampene, kan der nå at løbe 3.000 liter øl gennem hanerne i hallen. Pressefoto.
Annonce

Vojens: De ishockeyglade sønderjyder kan se frem til yderligere fem år med Royal fadøl i hanerne, når SønderjyskE Ishockey spiller hjemme i Frøs Arena, da ishockeyklubben og Royal Unibrew har forlænget samarbejdet med yderligere fem år.

- Vi er utroligt stolte af aftalen med Unibrew, som har været bryggerileverandør, siden vi slog dørene op til Danmarks flotteste isarena i januar 2011. Den femårige forlængelse af samarbejdsaftalen sender samtidigt også et klokkeklart signal om to parter, som har været og er meget tilfredse med samarbejdet, siger Klaus B. Rasmussen, administrerende direktør i SønderjyskE, og fortsætter:

- Midt i en svær krisetid tøvede Unibrew alligevel ikke et sekund med at forlænge vores samarbejdsaftale. Det er høj klasse og understreger endnu engang det gode match.

Glæden over forlængelsen er også at mærke hos Royal Unibrew.

- Vi er ultra glade for, via det forlængede sponsorat, at fortsætte den fantastiske rejse med Sønderjyske Ishockey. Vi er stolte af at være en væsentlig del af det efterhånden langvarige og rigtig positive samarbejde som bryggerileverandør, siger Peter Jørgensen fra Royal Unibrew A/S.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce