Annonce
Ugeavisen Haderslev

SønderjyskE og hummel præsenterer ny landsdelstrøje

SønderjyskE og hummel står bag en ny landsdelstrøje, som kommer til salg i nærmeste fremtid. Pressefoto
Når SønderjyskE’s Superligahold den 29. november løber på banen mod FC København på Sydbank Park, bliver det i en ny hjemmebanetrøje fra hummel, som hylder hele Sønderjylland.
Annonce

Den sønderjyske landsdel bliver hyldet og promoveret, når SønderjyskE Fodbold den 29. november tager imod FC København på Sydbank Park.

SønderjyskE og hummel har i samarbejde fået lavet en ny landsdelstrøje, som er en hyldest til fællesskabet og det samlede Sønderjylland.

Det kommer blandt andet til udtryk ved fire søjler, der er tydeligt integreret på fronten af trøjen, og som symboliserer de fire byer, hvor SønderjyskE-holdene har hjemme. De fire mørkeblå søjler flettes sammen med den lyseblå farve i et abstrakt mønster og bliver symbolet på et fasttømret sammenhold på tværs af landsdelen. Desuden er alle sønderjyske byer igen blevet skrevet ind i trøjen for at markere, at alle – store som små – er en del af landsdelsprojektet.

SønderjyskE har med den nuværende genforeningstrøje markeret 100-året for Sønderjyllands genforening med Danmark, og nu hvor året går på hæld, bliver den erstattet af landsdelstrøjen, som igen er en hyldest til den sønderjyske landsdel.

I SønderjyskE er marketingchef Kell Haugaard meget begejstret for den nye trøje:

- Det har været en utrolig spændende proces, hvor vi i mere end et år har arbejdet tæt sammen med de dygtige folk og designere hos hummel med udviklingen af den nye landsdelstrøje. Det er blevet en flot fodboldtrøje, som med en række symboler og markeringer viser og understreger, hvor vi kommer fra. Vi er stolte som få af vores baggrund og vores historie, og den nye SønderjyskE-trøje er en hyldest til vores dejlige Sønderjylland.

- Når vi trækker i trøjen, kæmper vi for hele landsdelen. Det viser vi i historiefortællingerne på trøjen og på banerne. Jeg tror og håber, at mange sønderjyder vil tage trøjen til sig, og vi glæder os i den grad til at præsentere den for sønderjyderne til kampen mod FC København, siger Kell Haugaard.

Annonce

Lokal designer

Hos hummel er der stolthed over endnu en velproduceret SønderjyskE-trøje:

- Vi er utroligt stolte af, at vi endnu engang kan præsentere en unik trøje til hele Sønderjylland. Det er fantastisk at mærke den store opbakning fra hele landsdelen, og derfor er vi også glade for, at den nye trøje er med til at hylde det unikke sammenhold og fællesskab, der hersker omkring SønderjyskE, siger Lars Westergaard, der er Nordic Sponsorship Manager i hummel og tilføjer:

- Der er ingen tvivl om, at de imponerende resultater i genforeningstrøjen med både en pokaltriumf og en nuværende førsteplads i 3F Superligaen har lagt et ekstra pres på den nye trøje, men vi håber, at den kan leve op til sønderjydernes forventninger, så vi i fællesskab kan skabe nye og mindeværdige øjeblikke for hele landsdelen, siger Lars Westergaard.

Med landsdelens blod i årene er den nye SønderjyskE-trøje blevet designet af Lasse Betzer, der er født og opvokset i Bevtoft. Og netop derfor har trøjen en helt speciel betydning for sønderjyden, der også selv nåede at trække den lyseblå trøje over hovedet i ungdomsårene.

- Som sønderjyde er det en stor ære at få lov til at designe en trøje for hele landsdelens hold. SønderjyskE har altid været en stor del af mit liv, og klubben har givet mig mange uforglemmelige oplevelser. Derfor er jeg glad for, at jeg kan betale lidt tilbage med den nye trøje. Og selv om det aldrig blev til en stor karriere i lyseblåt, så er jeg stolt over, at jeg nu alligevel bliver en del af holdet, når de træder ind på Sydbank Park, siger Lasse Betzer, der er grafisk designer hos hummel.

Landsdelstrøjen lanceres også som herrehåndboldtrøje til februar og som damehåndboldtrøje til næste sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Skrydstrup: Ildsjæle klarer julepynten

Annonce