Annonce
Ugeavisen Haderslev

SønderjyskE skal rejse sig mod Lyngby

Christian ”Greko” Jakobsen bragte spænding tilbage i søndagens kamp mod AGF, da han reducerede til 1-2, men det  var ikke nok til at true AGF. Arkivfoto: Kåre Hangaard
På grund af landskampspausen spiller SønderjyskE først igen søndag den 24. november. Her skal holdet rejse sig efter 4-2-nederlaget til AGF.
Annonce

Det blev desværre med nedadvendte mundvige, at SønderjyskE-spillerne søndag eftermiddag forlod Smilets By, Aarhus.

AGF vandt kampen i 3F Superligaen med 4-2, og SønderjyskE-spillerne får først mulighed for at komme tilbage på sejrssporet den 24. november, når Lyngby Boldklub gæster Sydbank Park.

SønderjyskE spillede en sløj første halvleg i Aarhus, hvor AGF fortjent førte 2-0 ved pausen, og den sønderjyske motor havde brug for en regulær genstart.

Det blev også markant bedre i anden halvleg, hvor SønderjyskE momentant fik truet AGF, da Christian ”Greko” Jakobsen reducerede til 1-2 og Artem Dovbyk til 2-3, men det blev ved truslen, og det århusianske hjemmehold vandt fortjent med 4-2.

I den kommende weekend ligger 3F Superligaen stille på grund af landskampe, så SønderjyskE får 14 dage til at forberede sig til den kommende hjemmekamp mod Lyngby Boldklub.

- Holdet skal rejse sig, og spillerne skal vise, at de vil hinanden, og så skal vi i fælleskab arbejde os ud af det her. Det er vi kendte for, og vi ved, hvad opgaven går ud på i SønderjyskE. Vi står sammen, og vi har før oplevet modgang, og den ved vi godt, hvordan vi skal komme ud af, siger cheftræner Glen Riddersholm.

SønderjyskE’s kamp mod Lyngby Boldklub spilles søndag den 24. november klokken 12.00 på Sydbank Park.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce