Annonce
Ugeavisen Haderslev

SønderjyskE skal tilbage på sporet på søndag

Efter 13 kampe i træk uden nederlag på hjemmebane tabte SønderjyskE i søndags 1-3 til FC København på Sydbank Park. På søndag møder SønderjyskE FC Nordsjælland, der kommer til Haderslev. Pressefoto
Efter en imponerende stime på 13 kampe i træk uden nederlag på hjemmebane tabte SønderjyskE i søndags 1-3 til FC København på Sydbank Park. SønderjyskE får dog mulighed for hurtigt at komme tilbage på sporet, når FC Nordsjælland gæster Haderslev på søndag.
Annonce

Superliga: Så gik den ikke længere for SønderjyskE på Sydbank Park.

Efter 13 hjemmekampe i træk uden nederlag tabte SønderjyskE i søndags 1-3 til FC København i 10. runde af 3F Superligaen.

FC København kom foran allerede efter tre minutters spil ved Mohamed Daramy, og så var det op ad bakke fra start, men Mads Albæk var tæt på at bringe balance i regnskabet midtvejs i halvlegen, da han sparkede resolut langt udefra, men Kalle Johnsson fik lappen på og bolden hoppede og dansede på stregen.

Det var det sønderjyske højdepunkt i en første halvleg, hvor spillet ikke fungerede, og det var ikke ufortjent, at gæsterne også bragte sig på 2-0 inden pausen ved Zeca.

Som flere gange tidligere i denne sæson blev SønderjyskE’s spil markant bedre efter pausen. Allerede efter et par minutters spil lignede det et sønderjysk straffespark, da Alexander Bah blev nedlagt i FCK’s felt. Den forseelse var ikke til diskussion, men VAR-vognen så en offside på Haji Wright i opspillet, og efter tre-fire minutters ventetid blev straffesparket, som Anders K. Jacobsen stod klar til at sparke, afblæst.

Trods modgangen fortsatte SønderjyskE med at jagte reduceringen, og der kom spænding tilbage i opgøret med 20 minutter igen, da Alexander Bah satte panden på et godt indlæg fra Marc Dal Hende. Bah har nu stået bag seks scoringer i de seneste seks kampe fordelt på tre mål og tre assists.

Håbet om point lurede i ti minutter, men så slog FC København tilbage og scorede til 3-1 ved Rasmus Falk, og det blev kampens sidste scoring.

Dermed måtte SønderjyskE se sig besejret for første gang på Sydbank Park siden oktober 2019.

Klubrekorden ender altså på 13 hjemmekampe uden nederlag, men SønderjyskE fik en anden rekord i bæltet med Bahs reduceringsmål. SønderjyskE har nu scoret i 14 kampe i træk i 3F Superligaen, og det er en tangering af rekorden fra 2005/2006-sæsonen.

SønderjyskE får mulighed for hurtigt at komme tilbage på sporet, når FC Nordsjælland søndag klokken 14.00 gæster Sydbank Park.

Cheftræner Glen Riddersholm tror og forventer, at SønderjyskE-holdet hurtigt vil rejse sig efter søndagens skuffelse.

- Vi er i gang med at udvikle os, og vi skal vise nu, at vi er klar til at rejse os igen på søndag, hvor der venter en ny svær udfordring, men det føler jeg mig ret overbevist om, at vi kan, for der er så mange gode momenter, vi kan tage med videre herfra, hvis vi også tør være selvkritiske på de ting, vi falder på mod FCK, siger Glen Riddersholm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce