Annonce
Ugeavisen Haderslev

SønderjyskE skal udbygge god stime

Det var til stor glæde for spillerne, da Stefan Gartenmann scorede det forløsende mål til 1-1 mod OB. Foto: Svend Anker Iversen
Efter syv kampe i træk uden nederlag i 3F Superligaen skal SønderjyskE bygge videre på den gode stime mod FC København på søndag på Sydbank Park.
Annonce

På en blød græsbane i Odense tørnede SønderjyskE og OB sammen, i hvad der viste sig langt hen ad vejen skulle være en målfattig affære.

Det var et SønderjyskE-hold, som i første halvleg affandt sig med at stå dybt og lukrere på nogle omstillinger.

Jeppe Simonsen måtte udgå midtvejs i første halvleg efter et grimt uheld. Det blev heller ikke bedre i anden halvleg, hvor Anders K. Jacobsen ligeledes måtte lade sig udskifte efter en hovedskade.

Spillet blev bedre hen ad vejen, hvor det blev til en kamp med chancer i begge ender, dog flest til udeholdet. Kynismen blev derfor afgørende, og det viste hjemmeholdet sig skarpe på. De bragte sig nemlig foran på et flot langskudsmål, hvor SønderjyskE, som ellers havde stået solidt defensivt, snorkboblede for en kort stund.

Det skulle dog ikke slå det hårdtarbejdende tophold ud - kort før tid dukkede Stefan Gartenmann nemlig op på bagerste stolpe, og med lidt held og dygtighed udlignede han til, hvad der også endte med at være slutresultatet 1-1. Han kaldte selv episoden “en klassisk Emil Frederiksen”, hvor han efterfølgende selv følte sig lidt heldig, at bolden landede for hans fødder.

Cheftræner Glen Riddersholm var grundlæggende tilfreds med det ene point og den gode substans i holdet. Man siger også, at man godt må være skuffet over kun at få et point med, når chancerne var på ens side.

Anfører Marc Dal Hende var også godt tilfreds efter den sene udligning.

Man har en god følelse, når man scorer så sent, så skal man altid være tilfreds, lød det blandt andet fra SønderjyskE-anføreren.

På søndag venter FC København hjemme på “Fortet” i Sønderjylland, hvor sønderjyderne kan tangere en tidligere rekord. Holdet har nu scoret i 13 Superliga-kampe i træk, og den tidligere rekord helt tilbage fra 2005-2006-sæsonen ligger på 14 kampe.

Der ud over ser chancerne for point umiddelbart ud til at være gode, SønderjyskE har nemlig ikke tabt en kamp på Sydbank Park i over et år og møder et FCK-hold i en form for ubalance.

SønderjyskE-FC København spilles søndag klokken 16.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

John Dillermand

Ugeavisen Haderslev

I er bare for seje

Annonce