Annonce
Ugeavisen Haderslev

Søster Is åbnede i solskin: Kunder i kø ved den nye iscafé

Søstrene Signe og Sofie Holm Hansen havde de store smil fremme, da de lørdag inviterede indenfor hos Søster Is på Jomfrustien. I denne weekend har de åbnet fra 10-20. Foto: Stine Hygum
Tre søstre står bag byens nye iscafé, Søster Is, på Jomfrustien. Lørdag slog de dørene op - og kunderne stod i kø for at komme ind og smage på den hjemmelavede is.

Haderslev: - Det smager sygt godt, konstaterede en af de kunder, der på Søster Is' allerførste åbningsdag havde valgt at kigge forbi Jomfrustien i det dejlige solskinsvejr.

For selvom det var koldt, så var det ikke for koldt til is.

Det kunne man også konstatere på køen ind til Haderslevs nye iscafé. Der kan være tre kunder ad gangen i cafeen, hvor man lørdag kunne vælge mellem ti forskellige slags is - for ikke at nævne nogle af de andre fristelser som eksempelvis Søs'wich (cookies med is imellem, red.), iskaffe eller en isshake.

- Det er denne weekends udvalg, sagde den ene af søstrene, Signe Holm Hansen, mens lillesøster Sofie Holm Hansen var i gang med at lave en chokoladeisshake.

- Vi er blevet taget rigtig godt imod - det er dejligt, lød det fra søstrene, der havde fået både blomster og gavekurve i anledningen af åbningen af deres iscafé.

Sådan så lørdagens udvalg af is ud hos Søster Is. De vil løbende lave forskellige slags. Foto: Stine Hygum
Fristelserne er mange hos Søster Is. Foto: Stine Hygum
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce