Annonce
Ugeavisen Haderslev

Sejler sur over flytte-halløj på lystbådehavnen: - Der er  en ridse i min båd

John Finn Ungerskov peger på den lange ridse, som han hævder er kommet på hans båd, efter at kommunen har flyttet rundt på den i forbindelse med en undersøgelse af bundforholdene i fjorden. Foto: Dorthe Rasmussen
John Finn Ungerskov er glad for, at flytteriet på lystbådehavnen er overstået, men der er et men. Han mener, at hans båd er blevet beskadiget under operationen.

HADERSLEV: Bådene i Haderslev lystbådehavn har været rykket andre steder hen, mens kommunen har foretaget nogle undersøgelser af bunden i fjorden - blandt andet for at måle dybden.

Arbejdet er afsluttet, og bådejerne har fået sejlet fartøjerne tilbage til deres vante plads, men der er ikke alle, der er tilfredse.

Bådejer John Finn Ungerskov nærmest dirrer af raseri, da han viser sin båd frem for avisens journalist.

Annonce

Han mener, at Haderslev Kommune under flytningen frem og tilbage har beskadiget hans båd.

- Der er kommet en lang ridse i den ene side. Det må kommunen erstatte, siger John Finn Ungerskov.

Han er også utilfreds med, at han ikke fik et brev om, at hans båd skulle flyttes fra sin faste plads i forbindelse med undersøgelsen.

- Jeg bruger ikke SMS, siger John Finn Ungerskov.

Han har lejet plads til sine skiftende både hos Haderslev Kommune gennem en del år nu.

Klage skal sendes skriftligt

Afdelingsleder hos Teknik & Miljø Kent Skovfoged Hansen fortæller, at kommunen endnu ikke har modtaget en skadesanmeldelse fra John Finn Ungerskov.

- Hvis man mener, at der er kommet en skade/ridse, som kommunen er skyld i, skal man sende os en skriftlig anmeldelse, hvor man redegør for, hvad der er sket. Dette har vi også oplyst John Finn Ungerskov. Klager vil blive håndteret ordentligt og professionelt, fortæller Kent Skovfoged Hansen:

- Kommunens undersøgelser af bundforholdene skal give et overblik over sediment og sejldybde, og vi har forsøgt at lægge undersøgelsen tidligst muligt på sæsonen, så færrest mulige bådejere ville blive generet, fortæller Kent Skovfoged Hansen.


Klager vil blive håndteret ordentligt og professionelt

Kent Skovfoged Hansen, afdelingsleder Teknik & Miljø


Lystbådehavnen skal med jævnes mellemrum uddybes, således en brugbar sejldybde opretholdes.

Historien om, at man havde fundet et forhistorisk skelet var en 1. aprilsnar.

Der blev kun fundet det sædvanlige - gammelt jern og cykler.

Der er en stigende søgning for at få plads ved kommunens havne - også i Aarøsund og på Aarø, fortæller Kent Skovfoged Hansen.

- En årsag kan være, at folk ikke kan komme sydpå i øjeblikket, og at ”det frie liv” tiltaler mange. Der er en del fastliggere, men alle havne har gæstepladser, der står åbent for turister, der kommer sejlende til for at opleve området en dag eller to. Vi er stolte over at vise vores havne og Haderslev Kommune frem, siger Kent Skovfoged Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Haderslev

Nyt ansigt i Sydbank

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Benspænd

Annonce