Annonce
Ugeavisen Haderslev

Sejr sikret på SønderjyskE-dyder

Efter tre sejre i træk hjemme på Sydbank Park kom SønderjyskE også i gang på udebane, da Randers FC blev besejret 2-1. Foto: Svend Anker Iversen
SønderjyskE vandt søndag 2-1 på udebane over Randers FC efter en rigtig mandfolkeindsats. På mandag venter en topkamp mod AGF på Sydbank Park.
Annonce

SønderjyskE satte søndag endnu tre point ind på kontoen i 3F Superligaen.

Sønderjyderne vandt 2-1 i Randers, og 13 point efter seks kampe er SønderjyskE’s bedste start i 3F Superligaen nogensinde.

Det var den fjerde sejr i 3F Superligaen i denne sæson, men det var nok også den, der smagte bedst.

For sejren blev grundlagt på SønderjyskE-dyder og en sand mandfolkeindsats.

SønderjyskE måtte spille over en time med en mand i undertal, da Victor Mpindi blev udvist efter en lille halv time efter to tynde advarsler, men de resterende spillere kæmpede forbilledligt.

Anders K. Jacobsen havde tidligt i kampen bragt SønderjyskE i front på et fremragende mål, hvor han blev sat fornemt op af en velspillende Alexander Bah.

Randers FC fik hurtigt udlignet, og betingelserne blev svære, da Mpindi blev udvist. Alligevel fik SønderjyskE bragt sig foran 2-1 kort før pausen, da topscorer Haji Wright med enorm power vristede sig fri og scorede et fantastisk mål.

Anden halvleg blev ren overlevelse. Overliggeren var med SønderjyskE, og når bolden var inden for rammen, var Lawrence Thomas sprudlende i målet.

SønderjyskE-spillerne krigede sejren hjem, og glæden var stor, da sejren var sikret.

Haderslev-knægten Rasmus Vinderslev blev skiftet ind efter en halv time, da der skulle bruges defensive dyder til at kæmpe et resultat hjem efter Mpindis udvisning, og han var stolt af holdet efter kampen.

- Det er helt ubeskriveligt. Det var en arbejdssejr af en anden verden. Vi viser, at vi er mandfolk, og vi kæmper hele vejen igennem, siger Vinderslev.

Cheftræner Glen Riddersholm var meget tilfreds med sine spillere.

- Vi kan godt tillade os at være stolte over sådan en præstation. Vi viser, hvad SønderjyskE handler om. Vi går på banen for at vinde, men vi viser også den ånd og fighter-spirit, der skal til.

- Vi viser SønderjyskE-værdierne frem, og spillerne kriger for logoet og for hinanden. Der skal ikke altid tiki-taka og flydende fodbold til for at vinde kampe. Efter vi blev reduceret til ti mand, handler det om, at forsvarsspillet skal hænge sammen, og vi skal være der for hinanden, siger Glen Riddersholm.

Sejren i Randers sendte SønderjyskE til tops i 3F Superligaen. Den gode placering skal forsvares, når AGF på mandag gæster Sydbank Park.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce