Annonce
Ugeavisen Haderslev

Skoleelever vandt stor konkurrence: Fik besøg af Hjem-IS bilen

Førstepræmien i konkurrencen - et besøg af Hjem-IS bilen - faldt i god jord hos Mathias (til venstre) og Tobias, der går i 1. klasse på skolen i Sommersted. Privatfoto
Hjem-IS bilen lagde vejen forbi med lækkerier, da eleverne på Fællesskolen Nustrup Sommersted vandt landsdækkende online-konkurrence.
Annonce

Sommersted: De 194 elever, der går på Fællesskolen Nustrup Sommersted, var svært godt tilfredse, da de forleden fik overrakt den førstepræmie, de havde vundet i en konkurrence hos onlineprogrammet Grammatip.

Præmien var nemlig et besøg af Hjem-IS bilen på begge skolens matrikler, hvor der blev spist is til den store guldmedalje.

Grammatip er en side, hvor skoleelever kan løse online opgaver i blandt andet grammatik, stavning og læsning, og fællesskolen deltog i en landsdækkende konkurrence, der ganske enkelt gik ud på at løse så mange opgaver som muligt rigtigt.

Forventningsfulde elever venter på deres præmie. Privatfoto

- Eleverne gjorde sig virkelig umage med at løse opgaverne, og da de på et tidspunkt i forløbet kunne se, at de stod til at blive nummer tre i konkurrencen, gav de den en ekstra skalle. De har virkelig været motiverede, fortæller Birgit Staub Olesen, der er afdelingsleder på skolen i Sommersted.

Konkurrencen varede tre uger, og Hjem-Is bilen gjorde holdt i godt tre kvarter i både Sommersted og Nustrup.

- Og eleverne måtte gerne hente is flere gange, siger Birgit Staub Olesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Døde poeters klub

Midtsyd

Agerskov Brændevinslaug aflyser til messe

Annonce