Annonce
Ugeavisen Haderslev

Slagtergade og Bøndergårdene ensrettes i en periode

En del af Slagtergade og Bøndergårdene ensrettes som et forsøg i tre uger. Pressebillede
Fra fredag den 7. august og tre uger frem ensrettes en del af Slagtergade og Bøndergårdene i Haderslev. Ensretningen laves som et forsøg for at undersøge, om det kan forbedre trafikafviklingen omkring Sct. Severin afdelingen på Fællesskolen Hammelev Sct. Severin.
Annonce

HADERSLEV: Sidste år gennemførte Haderslev Kommune en skolevejsanalyse omkring Sct. Severin Skole i Haderslev. Den viste, at der er behov for at forbedre trafiksikkerheden omkring skolen.

- Analysen har vist, at trafiksikkerheden omkring Sct. Severin Skole skal forbedres. Vejen er smal og der er en del af- og pålæsninger på uhensigtsmæssige steder, der giver farlige situationer omkring skolen, oplyser Husna Niazi, der er trafikplanlægger ved Haderslev Kommune, i en pressemeddelelse.

Derfor afprøver kommunen i en periode på tre uger afprøve et forsøg med ensretning på en del af Slagtergade og Bøndergårdene fra Moltrupvej til Bøndergårdene lige efter broen over Omkørselsvejen. Cyklister må gerne cykle mod ensretningen.

- Vi afprøver en ensretning for at forbedre trafikafviklingen og gøre trafikken mere overskuelig. Ensretningen vil give et bedre flow for ankomster og afsætning og dermed give plads og forbedre trygheden for de bløde trafikanter. Samtidig undgår vi med ensretningen også biler der vender eller bakker ved skolen, siger Husna Niazi.


Vi afprøver en ensretning for at forbedre trafikafviklingen og gøre trafikken mere overskuelig.

Husna Niazi, trafikplanlægger


Efter afprøvning af ensretningen vil der blive evalueret på løsningen og kommunen vil vurdere, om ensretningen skal justeres eller gøres permanent.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce