Annonce
Ugeavisen Haderslev

Slotsgade 25 inviterer til fællesspisning og gratis koncert

Magnus Kjær Østergaard kan i en alder af kun 14 år skrive både sanger, musiker, komponist og producer på sit CV. Han underholder ved et fællesspisnings-arrangement på Slotsgade 25 den 12. december. Privatfoto
Annonce

Haderslev: Torsdag 12. december kl. 18 er kulturhuset Slotsgade 25 klar til at servere en omgang glaseret hamburgerryg med små stegte kartofler, grønlangkål, rødkålssalat med appelsiner og pinjekerner (og så har man endda en vegetarret i baghånden) til et fællesspisnings-arrangement, der også byder på en gratis koncert med et lokalt "upcomming" talent, Magnus Kjær Østergaard.

Magnus kan i en alder af bare 14 år skrive både sanger, musiker, komponist og producer på sit CV. Han startede i Haderslev Drengekor som 9-årig og har herigennem lært en masse om noder, vokal komposition og fået klassisk stemmetræning. Samtidig tager han timer i rytmisk sang på Haderslev Musikskole og formår at kombinere teknikker og udtryk fra begge genrer.

Magnus har fået klaverundervisning og har lært sig selv at spille guitar og bas - godt hjulpet på vej af YouTube og ihærdig træning. Og stærkt inspireret af et af sine store forbilleder, Ed Sheeran, kan Magnus få det til at lyde som et helt orkester, når han tager sin loop-pedal med på scenen og spiller numre som "Shape of You" og "Happier".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Ugeavisen Haderslev

Venstre-politiker på gåtur med erhvervsmægler i Nørregade:  - Vi vil jo det samme. Det er måske mere tempoet, vi er uenige om

Annonce