Annonce
Ugeavisen Haderslev

Slukefter Kro er kandidat til at vinde Oplevelsesprisen 2020

Torben Skaarup er indehaver af Slukefter Kro. Arkivfoto: Stine Hygum

VEDSTED: Oplevelsesprisen 2020 er i gang, og Slukefter Kro i Vedsted er kandidat til at vinde den eftertragtede pris.

En pris der hylder oplevelserne i Danmark for deres arbejde - specielt i en tid hvor mange oplevelser har måtte nytænke sig selv.

Den seneste tid er nomineringerne til Oplevelsesprisen 2020 rullet ind hos DuGlemmerDetAldrig / TrueStory, lyder det i en pressemeddelelse fra arrangøren af prisen.

Annonce

Oplevelsesprisen er genopstået i 2020 for at sprede anerkendelse og interesse for de mange fantastiske oplevelser, der er i Danmark.

I nomeringsrunden blev 104 nominereret i kategorien ’Bedste smagsoplevelser.’ Efterfølgende har oplevelserne været gennem en jury votering, hvor panelet består af Dorte Kiilerich som har mere end 20 års erfaring fra turismeindustrien, Jimmi StæhrPetersen – direktør hos Destination Himmerland og Line som driver outdoor-bloggen ’Alleud.dk.’

De otte udvalgte oplevelser skal nu kæmpe om Oplevelsesprisen 2020.

"Slukefter Kro, det er en helt speciel oplevelse med lækker mad og en service helt i top.”

Sådan har det lydt blandt de mange nomineringer af Slukefter Kro.

Oplevelsesprisen

2020 har været et år, hvor oplevelsesindustrien har været hårdt ramt. Det har betydet, at mange har måtte nytænke dem selv og skabe oplevelser på nye kreative måder.

Det mener DuGlemmerDetAldrig og TrueStory, som står bag oplevelsesprisen, fortjener ekstra hæder til oplevelserne rundt om i landet

. DuGlemmerDetAldrig og TrueStory er en digital oplevelsesplatform, der udbyder en bred palette af oplevelser i Danmark og Norge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Nyt ansigt i Sydbank

Ugeavisen Haderslev

Benspænd

Annonce